Webbyrå

Våra

HEMSIDOR I TOPPKLASS!

Ett av de viktigaste och mest effektiva sätten för företag att nå ut till sin målgrupp är genom en hemsida. Idag finns en mängd olika knep för att skapa den perfekta hemsidan, men det handlar inte bara om utseende, utan också funktionalitet som får användaren att stanna kvar på just er hemsida. På Digitalcap vet vi hur en sida ska utformas för att nå ut till världen.

Design

Vi hjälper er att ta fram en design som passar just er. Det gör vi genom att följa er grafiska profil eller genom att utforma något helt nytt - från grunden. När ni är nöjda med design och utseende fortsätter vi med nästa fas och skapar själva sidan.

Verktyg

Digitalcap anpassar och bygger er hemsida efter era önskemål. Vi har stor vana att arbeta i WordPress och Webflow, men kan även programmera hela er sida från grunden.

Nedan ser ni några av våra paket. Utöver det kan ni komplettera paketen med fotografering, filmning och textskrivande av oss.

RESPONSIV DESIGN

Över 50% av användarna som besöker er nya hemsida gör det via mobilen. Det är därför viktigt att sidan är responsiv, det vill säga att den fungerar lika bra på alla enheter - oavsett skärmens storlek. När vi bygger er sida arbetar vi alltid utifrån detta.

Vi hjälper dig!

Syns du inte, finns du inte. I den digitala världen är detta oerhört viktigt. Ni behöver en hemsida som lockar era kunder. Förutom designen behöver den också vara användarvänlig och tillgänglig.

Hemsida

Paket BAS

Med vårt första paket får ni en enkel hemsida, designad utifrån ett tema, med grundläggande funktioner.

Utvecklad hemsida i WordPress med tema
Snabb utveckling
3-5 undersidor på din sida
Enkelt kontaktformulär
Enstaka tillägg som installeras
Simpel mallbaserad design
Begränsad bildredigering
Hemsida

Paket E-Handel

Med vårt andra paket får ni en mer avancerad hemsida - till exempel en webbshop. Här skräddarsyr vi designen i enlighet med era önskemål.

Utveckling i WooCommerce eller Webflow
E-handel
6-9 undersidor på sidan
Olika kontaktformulär
Google Analytics
Sociala medier
Friare & anpassad design
Viss bildredigering
Hemsida

Paket AVANCERAD

Med vårt tredje paket får ni en mer avancerad och skräddarsydd hemsida som utgår från er grafiska profil. Vi utvecklar den i programmet Webflow, vilket gör det möjligt för er att få mer avancerade funktioner. Vi kan även programmera er sida från grunden.

Utvecklad hemsida i Webflow eller kodning
20-30 undersidor på din sida
Skräddarsydda kontaktformulär
Design efter din grafiska profil
Bildredigering på sidan
Bättre sökordsoptimering
Grafisk utveckling såsom ikoner & banners

Kolla in våra

Nyheter & Kundcase

Här hittar ni alla nyheter och kundcase kopplade till vår webbyrå.

May 9, 2023

Digitalcap x Byggmäklaren

Vi signar avtal med byggmäklaren gällande ett omfattande projekt som vi kommer att arbeta med under en tid framöver.Vi ser fram emot att sätta igång och vi kommer självklart att hålla er uppdaterade om projektets lansering!

Tack ör förtroendet!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
April 18, 2023

Digitalcap x SA-svetsteknik

Sedan en tid tillbaka har vi ett löpande arbete med SA Svetstekniks sökordsoptimering samt tagit över deras befintliga sida för hosting.

SA-svetsteknik är en detaljhandel inom svets. SA-svetsteknik är stolta över sin höga kompetens och kvalitet och deras förmåga att möta kundernas önskemål.

Genom att optimera hemsidan för relevanta sökord ökas chansen att hemsidan visas på första sidan av sökmotorerna och lockar där med fler besökare. Det är viktigt att använda de sökord som är relevanta för din verksamhet och som används av din målgrupp när de söker efter information på nätet. Genom att använda sökord i rubriker, text och länkar på hemsidan ökar relevansen och rankingen på sökmotorerna

Genom att fortsätta arbeta aktivt med sökordsoptimering kan du stärka din närvaro online och attrahera fler potentiella kunder till din hemsida.

Vill du veta mer om hur du kan öka trafiken till din hemsida?
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
March 23, 2023

Vi hjälper er med er hosting!

Ni vet väl om att vi erbjuder hosting för både nya och befintliga hemsidor. Genom att använda er av vårt server och supportavtal får ni ta del av

- Hostning på våra VPS Servrar
- Dagliga backuper
- Säkerhetssystem som blockar för attacker på hemsidorna
- Uppdateringar av hemsida och plugins
- Support och hjälp kring hemsidan och server
- Underhåll av server

Vi erbjuder även 24/7 support vilket innebär att vårt team alltid finns redo att hjälpa er oavsett tid på dygnet!

Är detta något som ert företag behöver hjälp med?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
March 15, 2023

Vår webbyrå växer och vi anställer en ny säljare!

Vi fortsätter vår tillväxtresa på Digitalcap och idag har vi anställt Osman som ny säljare för vår webbyrå avdelning.

Osman har tidigare arbetat som säljare inom marknadsföring och på Digitalcap kommer hans fokus ligga i att knyta kontakter med nya kunder och presentera de olika lösningar vår webbyrå erbjuder, som hemsida, e-handel och sökordsoptimering. Men även hjälpa kunden att skapa en helhetslösning som resulterar i ett mer effektivt och ekonomiskt arbetssätt.

Ni som följt oss ett tag känner kanske igen Osman!

Osman var nämligen en av deltagarna i UngDrive 2021 och startade då ett företag inom te-handeln, där han producerade och levererade te till företag. Han fick även motta pris för att vara den deltagaren som hade bäst arbetsmoral.

Varmt välkommen till teamet Osman, vi ser fram emot en fartfylld vardag tillsammans!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
November 24, 2022

Digitalcap lanserar IME ABs nya hemsida

Tillsammans med IME ab har vi tagit fram en design som stämmer bra överens med deras grafiska profil.

Utöver detta har vi arbetat för att skapa en lättnavigerad och responsiv hemsida som passar deras målgrupp.

IME ab är ett komplett industriserviceföretag som med sin breda och djupa kompetens skapar de bästa förutsättningarna för en störningsfri produktion.

Stort tack IME AB för förtroendet! Det har varit väldigt roligt att ta del av ert spännande arbete!

Surfa er in på imeab.se för att se hur bra hemsidan blev!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
November 21, 2022

Digitalcap signar avtal med Tellogruppen

Tiden går fort. December närmar sig med stormsteg och utanför vårt fönster klär snön Norrköpings gator. Men framför oss har vi en intensiv period med flera roliga och spännande projekt att slutföra innan årsskiftet. Ett av dem är att bygga en helt ny hemsida åt TelloGruppen.

Söderköpingsbolaget behöver en modern och väldesignad hemsidan som underlättar för kunderna. Det ska vi hjälpa dem med. Tillsammans kommer vi att skapa en sida som genomsyras av företagets familjära känsla, expertis och kärlek för tryckprocessen. Genom företagets grafiska profil kommer vi att skapa en personlig och interaktiv hemsida som lever upp till dagens krav och kundernas förväntningar.

Förutom det färdiga resultatet kommer ni senare också kunna följa hela processen – från idé till färdigställd hemsida. Det ser vi fram emot att dela med oss av!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
November 15, 2022

Digitalcap lanserar Tallbackens Gård och Vandrarhems hemsida

Tallbackens Gård och Vandrarhem är ett helårsöppet vandrarhem och hotell beläget i Svärtinge. Vi har hjälp dem skapa en fräsch och lättnavigerad hemsida där besökaren enkelt kan boka sin vistelse.

Stort tack Tallbackens Gård och Vandrarhem för ert förtroende!

Inom kort kommer vi även påbörja ytterligare samarbeten tillsammans, vi ser fram emot en spännande fortsättning

Klicka er in på https://tallbackensgard.se för att se hur bra sidan blev!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
November 3, 2022

Digitalcap lanserar ByggLoves nya hemsida

Norrköpingsföreget hjälper byggföretag med anpassade personallösningar till olika projekt. Och nu fick vi möjligheten att skapa deras nya hemsida.

I detta arbete har vi främst fokuserat på enkelhet och design. Det ska vara lätt för besökaren att hitta, samtidigt som hen ska mötas av en clean och modern design. För att välkomna besökare från alla världens hörn önskade ByggLove också att hemsidan skulle vara flerspråkig. Ramin på Digitalcap har också bidragit med person- och miljöbilder till hemsidan. Detta för att skapa en varm om familjär hemsida.

Stort tack ByggLove för ert förtroendet!

Klicka er in på https://bygglove.se för att se hur bra sidan blev!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
June 16, 2022

Digitalcap anställer copywriter

Vår webbyrå växer ständigt och nu stärker vi upp vårt sociala medier-team ytterligare en stjärna - Vilma Adolfsson.

Vilma har en kandidatexamen i Media- och kommunikationsvetenskap och har ett stort intresse för copy och grafisk design. Det gör henne grym för rollen som Social Media Coordinator, där hon främst kommer att skapa copy till våra sociala medier-kunder. I takt med att våra sociala medier-tjänster ökar är vi glada att teamet nu förstärkts.

Varmt välkommen till Digitalcap-familjen Vilma!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
June 14, 2022

Digitalcap signar avtal med SKL

Stiftkrim väljer Digitalcap som ny leverantör utav hemsida.

Stiftelsen Kriminalitet som Livsstil, SKL, hjälper människor att ta sig ur kriminalitet genom utbildning och stöttning. De forskar även om den kriminella livsstilen, hur människor hamnar där och hur de tar sig ut. För att kunna fortsätta sitt viktiga arbete behövde SKL en ny hemsida, vilket vi på Digitalcap har bidragit med. Tillsammans med kunden har vi byggt om koden på den befintliga sidan och under en tid framöver kommer vi att vidareutveckla den.

Stort tack till SKL för förtroendet! Vi ser fram emot ett långt och lyckat samarbete.

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
March 29, 2022

Digitalcap lanserar Ernst Alexis nya e-handel

De senaste månaderna har vi arbetat med det roliga projektet att skapa en ny webbshop åt Ernst Alexis

Nu kan vi glatt berätta att hemsidan är live. I samband med att webbshopen har byggts har vi även integrerat företagets befintliga affärssystem. Det innebär att de på ett enkelt och smidigt sätt kan ha en fortsatt överblick av ordrar, lagersaldon, betalningar och produkter i webbshopen.

Stort tack Ernst Alexis för ert förtroende. Vi ser fram emot att få göra fler spännande projekt tillsammans!

Det färdiga resultatet hittar ni här

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
March 15, 2022

Digitalcap signar avtal med Prima Trafikskola

Prima Trafikskola signar avtal med Digitalcap och blir nu en av våra helhetskunder

Det innebär att vi kommer att bistå Prima Trafikskola med en helhetslösning där vi ska uppdatera och modernisera hemsidan samt bygga en helt ny webbshop med spännande funktioner. Utöver det ska vi också vidareutveckla Prima Halkbana och bidra med copy till deras nyhetsbrev.

Vi älskar den här typen av kunder. Med vår breda in-house-kompetens har kunden endast en kontaktperson och slipper på så vis att bolla mellan flera olika. Det är en smidig lösning som funkar för de flesta!

Prima Trafikskola sitter i centrala Norrköping och erbjuder olika körkortsutbildningar, samtidigt som de aktivt arbetar mot ett hållbart samhälle genom att minska sin negativa klimatpåverkan. Det är något vi på Digitalcap värdesätter högt!

Behöver ert företag hjälp med den digitala närvaron? Känner ni att det är svårt att veta vart ni ska börja? Hör av er till oss så hjälper vi er med en helhetslösning!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
February 8, 2022

Digitalcap förlänger avtal för sociala medier

Olssons bil växer på sociala medier och mycket tack vare ett ihärdigt arbete från Digitalcap.

Sedan ett par månader har vi ansvarat och skött bilförsäljarens sociala medier. Det är ett roligt och varierat uppdrag där vi sköter allt från foto, copy, publicering och interaktion med följare.

När vi tog över instagramkontot hade Olssons bil 796 följare. Idag har kontot passerat 5500 följare och vi siktar på att fortsätta i den riktningen under 2022. Tack Olssons bil för ert förtroende!

Är ert företag sugna på att se hur vårt arbete med sociala medier fungerar? Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
February 3, 2022

Digitalcap fortsätter växa inom webb

Välkommen till Digitalcap Abbas!

Senaste tiden har vår webbyrå vuxit. Det har ställt nya krav på oss och vi har nu kompletterat Digitalcap-familjen med ytterligare en stjärna – Abbas!

Abbas kommer främst att arbeta med avancerade hemsidor och webbprojekt åt spännande kunder. Det vet vi att han kommer göra på ett grymt sätt, för på bara två månader har han redan levererat fantastiska resultat. Nu längtar vi efter att se vad mer han kan bidra med.

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
February 2, 2022

Release av Lagerqvist nya hemsida

Vi på Digitalcap älskar att arbeta med lokala företag

Därför fortsätter vi att leverera hemsidor till företag i Norrköping. I vårt senaste projekt har vi hjälpt Lagerqvist att skapa en helt ny hemsida.

Tidigare hade företaget en enkel sida som inte stämde överens med bilden de ville förmedla. Tillsammans bestämde vi oss för att ta bort rubbet och börja om från början – med ett tomt blad. Den nya hemsidan har ett nytt koncept och vi har lagt stort fokus på att den ska andas Lagerqvist, samtidigt som den självklart är modern och responsiv.

Resultatet, som vi är stolta och nöjda över, hittar du här

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
January 13, 2022

Release för ny hemsida och e-handel

Idag lanserar vi äntligen nya hemsidan och webbshopen för ingen mindre än För Evigt Min.

Utifrån kundens önskemål har vi skapat en webbshop som stämmer överens med företagets grafiska profil och samtidigt har en responsiv webbdesign. Allt för att möta de krav som besökare ställer på dagens hemsidor.

För Evigt Min tillverkar handgjorda produkter som hyllar livet och vi tackar för ett riktigt roligt projekt. Stort tack för förtroendet!

Resultatet hittar ni här

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
January 13, 2022

Digitalcap lanserar Urbane Goats nya hemsida

Det har återigen blivit dags att lansera en ny hemsida. Denna gång är det för inga mindre än norrköpingsrestaurangen Urbane Goat. Vi på Digitalcap har fått möjligheten att skapa hemsidan och har fokuserat på att skapa en enkel och tydlig sådan, men som utstrålar Urbane Goats passion för mat och smaker.

Kolla in det färdiga resultatet här

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
December 21, 2021

Digitalcap lanserar Econovas nya hemsida

Idag lanserar vi Econovas nya hemsida som fått sig ett lyft inför kommande år

Tillsammans med kunden har vi arbetat fram en ny design med nya användbara funktionaliteter. Bland annat har vi byggt en meny med undersidor som ger hemsidan mer struktur, samtidigt som den är responsiv mot flera olika enheter. Detta är ett aktuellt krav på dagens hemsidor eftersom varje besökare kan använda olika typer av enheter.

På bild ser ni Ramin tillsammans med Econovas Carina.

Stort tack Econova. Vi är glada över det förtroende ni gett oss! Se det nya resultatet här

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
November 24, 2021

Digitalcap signar avtal med Ernst Alexis

Ernst Alexis är ett företag som erbjuder skjortor och profilkläder till både business och fritid. Nu har vi fått äran och förtroendet att bygga deras nya hemsida och webbshop. Ett stort och spännande projekt som vi ser fram emot att jobba med.

Är ni i behov av att modernisera er befintliga hemsida eller ska ni starta en webbshop? Hör av er till oss så hjälper vi er att hitta den bästa helhetslösningen.

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
October 12, 2021

Lansering av två nya hemsidor

Det har varit full rulle hos oss i sommar och idag lanserar vi säsongens tredje och fjärde hemsida. Denna gång är det för våra kunder Lingonfabriken och Lingon Food & Friends. Målet var att skapa två enhetliga hemsidor med några få designskillnader. Vår stjärna Ester har varit drivande och nedan kan ni se de snygga resultaten.

Lingonfabriken.se

Lingonfoodandfriends.se

Stort tack till Lingonfabriken och Lingon Food & Friends för förtroendet!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
September 2, 2021

Digitalcap signar avtal med Grehns Plåt

Grehns plåt behöver en ny hemsida och har valt Digitalcap som leverantör

Grehns plåt grundades 1895 och har sedan dess utvecklats från ett traditionellt bleckplåtslageri till en modern plåtarbetesindustri. Detta vill vi förmedla på den nya hemsidan, liksom att de tillverkar kundanpassade produkter av tunn plåt samt profiler med modern teknik, hög teknisk kompetens och stor flexibilitet.

På bilden ser ni Mona Gustavsson ansvarig för order och inköp tillsammans med vår CTO Ramin. Tack för förtroendet!

Behöver ditt företag hjälp med ny hemsida, eller vill ni uppdatera er befintliga hemsida? Kontakta oss så hjälper vi er!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
August 21, 2021

Digitalcap signar avtal för två hemsidor

Lingonfabriken och Lingon food and friends ska få två nya sidor.

Lingonfabriken och Lingon Food & Friends är två av Norrköpings mest populära restauranger. För att stärka sitt varumärke ytterligare behöver även hemsidorna vara moderna och anpassade till besökarna. Därför ska vi på Digitalcap bygga en ny hemsida åt respektive restaurang. Det ser vi fram emot!

I Lingonfabrikens mysiga lokaler serveras smakrik husmanskost och på Lingon Food & Friends serveras lyxig fast food. Vi tackar er för förtroendet!

På bild ser ni vår Marketing Manager Ester, som ska bygga hemsidorna, och restaurangernas ägare Tony med personal.

Behöver ditt företag hjälp med en ny hemsida? Kontakta oss så hjälper vi er gärna!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
June 15, 2021

Digitalcap signar avtal med Ryssnäs

Vi kan glatt presentera att vi signat ett avtal med Ryssnäs och att vi ska bygga deras nya hemsida. Ryssnäskoncernen äger och förvaltar bland annat mark i Svärtinge skogsbacke. Där bygger och förvaltar de bostäder, lokaler och kontor. Förra veckan besökte vi deras kontor för att få en inblick i hur det arbetar, vilket var väldigt roligt.

Vi tackar Ryssnäs för förtroendet och ser fram emot att bygga er nya hemsida.

Är ditt företag i behov av en ny hemsida? Kontakta oss så hjälper vi er!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer
May 20, 2021

Digitalcap bygger ny e-handel åt kund i norrköping

Vi är glada att kunna berätta att vi nu signat ett avtal med företaget För evigt min

Tillsammans ska vi bygga om kundens befintliga webbshop för att skap en ny och modern version. Målet är att lansera den ny i slutet av sommaren.

För evigt min är en lokal aktör som sedan 2018 tillverkar handgjorda produkter som hyllar livet. På bilden ser ni Digitalcaps CTO Ramin Assadi och Joel, ägare av För evigt min. Vi tackar ödmjukast för förtroendet.

Behöver ditt företag hjälp med sin hemsida eller webbshop? Vi hjälper er gärna!

Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Webbyrå
Läs mer