Nyhetsrum

Alla våra nyheter här på Digitalcap.

Välkommen och läs våra
NYHETer

Välkommen till vårt nyhetsrum - en plats för information och spännande händelser hos oss på Digitalcap.

Rensa filter

Här var det tomt

Tyvär finns det inget under denna kategori. Testa klicka på en annan kategori för att se andra nyheter!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

May 23, 2024

Rätt fokus i styrelsearbetet

Förra veckan deltog Daniel i dag två av två i utbildningen “Rätt fokus i styrelsearbetet”.

Denna utbildning är utformad för att fördjupa deltagarnas kunskaper inom styrelsearbete, med målet att tillföra värde till verksamheter och styrelseuppdrag. Dessutom hjälper utbildningen deltagarna att planera sina personliga utvecklingsresor inom bolagsstyrning och styrelsearbete.

Utbildningen var uppdelad i fyra centrala block som täcker olika aspekter av bolagsstyrning.

- Det första blocket fokuserade på att etablera rätt styrning, vilket innebär att skapa tydliga och effektiva styrningsstrukturer.

- Det andra blocket handlade om rätt bemanning, där vikten av att ha rätt personer på rätt platser i styrelsen betonades.

- Det tredje blocket handlade om att fastställa rätt inriktning, vilket innebär att styrelsen ska ha en tydlig och strategisk vision för verksamheten.

- Det fjärde och sista blocket var ett praktiskt avsnitt som fokuserade på rätt arbetssätt. Detta inkluderade diskussioner om ansvarsfrågor och hur man praktiskt kan implementera de strategier som behandlats under utbildningen.

Daniel och de andra deltagarna fick ta del av både teoretiska och praktiska insikter, vilket gav dem en väl förståelse för hur de kan förbättra sitt styrelsearbete. Utbildningen var inte bara en möjlighet att förvärva ny kunskap, utan också en chans att nätverka med andra professionella inom området.

Stort tack Styrelseakademien Östsverige för dessa lärorika dagar!

Bild lånad från Styrelseakademien Östsveriges LinkedIn

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

April 29, 2024

Välkommen Johan

Johan har tidigare arbetat mycket med designsystem och webbutveckling, där hans främsta fokus legat på användarupplevelsen och tillgänglighet.

Just nu jobbar Johan som utvecklare på ett spännande projekt hos en av våra kunder i Norrköping, där även vår konsult Henrik är.

Vid sidan av arbetet har Johan ett brinnande intresse för musik och spelar bland annat dragspel. Han är också en naturälskare och finner glädje i klättringens utmaningar.

Välkommen till Digitalcap Johan!

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

April 24, 2024

Digitalcap går på Tre Kronor

Igår åkte vi till Linköping redo att stötta Sveriges landslag, Tre Kronor, när de stegade in i Saab Arena för att möta Finlands landslag. Under matchen fick vi njuta av en lounge-upplevelse, där vi inte bara fick avnjuta god mat utan också ha kul tillsammans. Så även om segern uteblev för Sverige denna gång, var det ändå en fantastisk upplevelse som vi kommer att minnas länge!

Stort tack till alla som var med och bidrog till den härliga stämningen, alltid lika roligt att hänga med Digitalcap-familjen!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

April 22, 2024

Digitalcap x Petwelltech

Vi startar nu ett spännande projekt tillsammans med Petwelltech, där vi kommer att utveckla en app som ska integreras med Petwelltechs befintliga hårdvara.

Under projektets gång kommer vi att samarbeta nära med både kunden och hårdvaruteamet för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

Den färdiga appen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning på både iOS och Android-enheter, vilket kommer göra den tillgänglig för en bred publik.

Vi räknar med att kunna leverera projektet i början av juli och ser fram emot att dela med oss av mer information då!

Tack Petwelltech för ert förtroende!

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

April 12, 2024

5 snabba med Anders

Lär känna Anders med 5 snabba frågor!

Vad gör du på Digitalcap?

- Jag jobbar som mjukvaruingenjör och är tillsammans med Ramin konsult på ITAB i Jönköping.

Vilken stad är bäst? LKPG eller NKPG?

- Norrköping! Jag gillar hur kompakt staden är och att den behåller sin charm med strömmen och träden.

Vad är din favoritmat?

- Det varierar, just nu hemmagjort köttfärssås med rostad sötpotatis.

Vad är det bästa med Digitalcap?

- Att det är transparent och man har koll på vad som händer på bolaget. Det är mycket sköna kollegor och alla bidrar på sitt sätt.

Om du hade en superkraft, vilken skulle det vara?

- Att kunna teleportera sig! Främst för att kunna upptäcka världen, sen är det praktiskt när man inte vill gå ut i regnet.

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

April 10, 2024

VD HAR ORDET - Q1 2024

Digitalcap växer i en rask takt och bara de senaste månaderna har vi nått flera milstolpar som är värda att fira!

En av de mest betydelsefulla händelserna har varit etableringen av vårt dotterbolag, DC Talents, med Andreas Tiborson i spetsen och som fått en stark start!

Trots tuffa tider där ute har vi på Digitalcap en fortsatt tillväxt under Q1 både sett till omsättning och personal.

Vi har dessutom fått in en hel del bra affärer som kommer börja ta fart under Q2 och framåt som vi ser fram emot!  

Vi nämnde att vi har en fortsatt tillväxt på personal och tillsammans med DC Talents, har vi nu en sammanlagd personalstyrka på cirka 25 personer inom koncernen. Det är en spännande utveckling, och vi ser fram emot att välkomna ännu fler talanger till vårt team i framtiden.

Vi befinner oss i en fas av stor förändring och spännande möjligheter, och vi är redo att omfamna den resa som ligger framför oss. Vi vill ta tillfället i akt att tacka våra fantastiska anställda, våra lojala kunder, pålitliga leverantörer och samarbetspartners för att de gör vår fortsatta framgång möjlig. Tillsammans fortsätter vi att skriva nästa kapitel i Digitalcaps historia!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

March 26, 2024

Digitalcap x Let's Dome

Sedan en tid tillbaka har vi tillsammans med Let’s Dome utvecklat en dynamisk hemsida som fungerar som en central navpunkt för information om deras produkter. Utöver denna plattform har vi även skapat en logga och grafisk profil stärka deras varumärkesidentitet.

Let’s Dome är ett bolag som specialiserar sig på att tillhandahålla kupoler till både företag och privatpersoner. Deras kupoler erbjuder mångsidiga användningsområden, från trädgårdsanvändning och glamorös camping (glamping), till användning som privata telefonbås på kontor.

Om du vill lära dig mer om Let’s Dome och deras produkter, och samtidigt se hur bra hemsidan blev, besök letsdome.com

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 20, 2024

Digitalcap x Bråvalla Gymnasiet

I fredags var Ramin och Ester, för andra året i rad, på Bråvalla gymnasiet och träffade El- och energiprogrammets 1:or för att berätta om Digitalcap samt möjligheterna och framtiden inom IT.

Stort tack Bråvalla gymnasiet för att vi fick komma och inspirera eleverna!

På bild ser ni Ramin tillsammans med Hans, lärare för El-programmet.

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

March 18, 2024

Styrelseledamot till Digitalcap

Med vår fortsatta tillväxt och strävan att nå nya höjder, har vi beslutat att utöka vår styrelse för att fortsätta utvecklas och driva bolaget mot nya nivåer.

Yvonne Anglesjö blir den första externa styrelseledamoten vi tar in i Digitalcap.

Yvonne har varit företagare i hela sitt liv med bred erfarenhet av verksamhetsutveckling och har haft flera ledande roller i både styrelser och ledningsgrupper. Idag är Yvonne Verksamhetsledare för Styrelseakademien Östsverige, där hon bidrar till regionens tillväxt genom att erbjuda styrelseutbildningar med ackrediterade lärare, skapa event och nätverk.

Vi känner att Yvonne kommer tillföra mycket för oss i vårt styrelsearbete. Med sin djupa förståelse för entreprenörskap, ledarskap samt kunskap kring styrelsearbete kommer hon att vara en värdefull resurs för Digitalcap!

Tillsammans ser vi fram emot att forma framtiden för vårt bolag och att driva det mot nya framgångar!

Välkommen ombord, Yvonne!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

March 5, 2024

Digitalcap x Rekovida

Vi har nu påbörjat ett spännande projekt tillsammans med Rekovida.

Rekovida erbjuder In-house rehabkoordinatorer, som är specialiserade på att hjälpa företag att strukturera och förbättra sin arbetsmiljö. Deras engagemang gör det möjligt för företag att skapa en säker och hälsosam arbetsplats för sina anställda.

Vårt uppdrag är att skapa en modern och attraktiv hemsida som inte bara presenterar Rekovidas tjänster utan också lyfter fram företagets kärnvärden och passion för verksamheten.
Genom att erbjuda lättillgänglig och relevant information på hemsidan strävar vi efter att ge besökarna en klar och detaljerad bild av Rekovidas tjänster och hur de kan dra nytta av dem.

Målet med arbetet är att stärka Rekovidas närvaro och varumärke online och på så sätt öka kännedomen för verksamheten. Genom att erbjuda en användarvänlig och informativ hemsida vill vi också göra det enklare att komma i kontakt med Rekovida och ta del av deras tjänster.

Stort tack Rekovida för förtroendet!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 19, 2024

Digitalcap matchvärd för LHC

I lördags var vi matchvärdar när LHC mötte LHF i SAAB Arena, och wow vilken match det blev.

Utöver att vi fick se en händelserik match där LHC tog hem vinsten med 3-1, stod även Ester och Anders i foajén och höll en tävling där deltagarna hade möjlighet att gå hem med ett Playstation 5. Ni kan ju gissa om det var hårt tryck på den tävlingen!

Vi vill passa på att tacka LHC för att vi fick möjlighet att vara matchvärdar, och tack till Camilla Rehn för all hjälp fram till matchstart!

Sedan vill vi även rikta ett stort tack till Promo Norrköping för snabb leverans av beachflaggorna och godisaskarna som vi hade med oss i vår monter. Och ett stort tack till Event gänget, utan ”catch the light” hade inte eventet blivit lika lyckat!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

February 13, 2024

Huvudtalare Företagarna Norrköpings årsmöte

Igår var vi på Företagarna Norrköpings årsmöte, där vår VD Daniel bjöds in som årets huvudtalare.

Daniel delade bland annat med sig av sin resa som entreprenör, Digitalcaps resa och framtidens möjligheter för företaget. Han pratade även om sitt engagemang i Ungdrive och vikten av att främja ungdomars entreprenörskap!

Vi vill passa på att tacka alla som kom och lyssnade, och ett särskilt tack till Företagarna Norrköping.

Tack för en riktigt trevlig kväll!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

February 7, 2024

Digitalcap blir en koncern!

Som titeln lyder blir Digitalcap nu Digitalcap Group och i samband med det startar vi upp vårt första dotterbolag, DC Talents!

DC Talents är specialister inom bemanning och rekrytering.

Vi nischar oss mot den juniora tjänstemannasektorn och premierar kandidaternas mjuka värden, såsom personlighet, driv och kulturella matchning lika högt som de traditionella hårda kraven.

Genom detta strategiska beslut kommer våra juniora profiler med 0-3 års erfarenhet främst att gå som hyrrekryteringar via DC Talents.

Däremot kommer DC Talents inte bara jobba inom IT utan även inom följande områden inom tjänstemannasektorn,

 • Kontor/Administration/Kundtjänst
 • Ekonomi
 • Logistik/Inköp
 • HR
 • Marknad/Kommunikation
 • Life Science
 • IT/Teknik

Ny VD samt delägare av DC Talents är Andreas ”Tibbe” Tiborson, som under 8 år varit med och byggt upp Clevrys kontor i Linköping och även ansvarat för försäljningen i regionen.

Andreas har ett stort säljfokus, extremt driv och hjärtat på rätt ställe vilket gör honom till helt rätt person för denna uppgift!

Vad kommer hända med Digitalcap då? Jo, det kommer så småningom byta namn till DC Consulting. Vi kommer att fortsätta jobba som det techbolag vi är idag och fortsatt med egenanställda men med lite mer erfarenhet, cirka 4-8 år.

Vi fortsätter även med samma affärsområden som tidigare,

 • IT-Konsult
 • IT-Projekt
 • Webbyrå

Det sista steget sedan för i år blir att titta på ett förvärv för att sedan skapa DC ....? Mer om det längre fram!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

February 1, 2024

Digitalcap x Home Call


Vi är stolta över att vi nu har lanserat Home Calls helt nya hemsida, skapad i Webflow!

Vår vision när vi gick in i detta projekt var att inte bara skapa en webbplats, utan att bygga en digital närvaro som verkligen skulle spegla Home Calls identitet och erbjuda besökarna en engagerande och minnesvärd hemsida. Genom att kombinera Home Calls starka engagemang med vår expertis inom webbutveckling och design skapade vi, genom Webflow, en plattform som är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Den nya hemsidan är inte bara ett digitalt skyltfönster för Home Call utan är en plattform som sätter deras tjänster i centrum, lockar besökare att utforska och interagera samt ger en tydlig bild av vad Home Call har att erbjuda.

Vi vill tacka Home Call & co för ert förtroende och samarbete i detta projekt.

Klicka dig gärna in på Homecall.se för att utforska deras nya hemsida!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

January 23, 2024

Stor matchvärd 17 Februari

Efter en heldag i Linköping avslutade vi dagen med att träffa Camilla på LHC.

Mötet bestod av planering inför den 17 februari när vi på Digitalcap kommer att vara stor matchvärd.

Vi har något riktigt stort på gång för alla hockeyfans där ute! Bland annat kommer vi att hålla en tävling med ett galet första pris och även utse matchens lirare. Men mer info om det lite längre fram!

Vi är tacksamma för ett härligt möte med Camilla, som även guida oss runt i den imponerande hallen och delade med sig av sina insikter. Det var verkligen en trevlig upplevelse att utforska LHC:s hemmaarena tillsammans.

Håll utkik på våra sociala medier för mer information om den stora dagen! Tills dess, stort tack till Camilla och LHC, och vi ser fram emot en spektakulär dag den 17 februari!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

December 22, 2023

Fortsatt samarbete med Prima trafiksskola

I den digitala världen är en välfungerande webbplats avgörande för företag i alla branscher. För Prima Trafikskola i Norrköping är detta särskilt viktigt, då de inte bara erbjuder körkortsutbildningar utan också strävar efter att vara en del av ett hållbart samhälle. På Digitalcap delar vi deras engagemang för hållbarhet och har nöjet att fortsätta vårt samarbete med Prima Trafikskola.

Vi har haft nöjet att arbeta tillsammans med Prima Trafikskola under en längre tid. Genom åren har vi sett deras verksamhet utvecklas och anpassas för att  möta behoven hos deras elever och samtidigt följa den tekniska utvecklingen. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete genom att erbjuda en helhetslösning som bl.a. inkluderar kontinuerlig uppdatering och modernisering av deras webbplats.

Samarbetet med Prima Trafikskola är en av de många anledningarna till varför vi älskar vårt arbete på Digitalcap. För oss är varje projekt unikt, och Prima Trafikskola är inget undantag. Med en bred kompetens in-house kan vi erbjuda Prima Trafikskola en smidig och effektiv process där de endast behöver ha en kontaktperson.

Vi kommer fortsätta arbeta mot att ge Prima Trafikskola en modern och funktionell webbplats samtidigt som vi stöder deras ytterligare kommande projekt. Vi ser fram emot att vara en del av deras framgångsrika resa och ser fram emot våra framtida projekt tillsammans.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

December 13, 2023

Digitalcap x mannam

Vi inleder ett spännande arbete tillsammans med Mannam, och vi ser verkligem fram emot arbetet vi har framför oss!

Arbetet kommer att bestå av två viktiga delar, där våra teammedlemmar Ester och Constanza kommer att samarbeta tätt.

För den första delen av projektet är det Constanza som kommer att spela huvudrollen. Hon kommer att ta sig an uppgiften att skapa en modern och lättnavigerad hemsida åt Mannam. Vår målsättning är att skapa en webbplats som inte bara är visuellt tilltalande utan också enkel att använda och navigera på. Vi tror att detta kommer att ge Mannam en stark online-närvaro och hjälpa dem att nå ut till sin målgrupp på ett mer effektivt sätt.

Den andra delen av vårt arbete med Mannam kommer att ledas av Ester. Hennes främsta uppgift blir att producera, publicera och analysera innehåll på Mannams digitala kanaler. Detta innebär att vi kommer att arbeta på att skapa engagerande och relevanta inlägg som kommunicerar Mannams budskap och värden på ett övertygande sätt. Dessutom kommer vi att noggrant följa och analysera hur detta innehåll presterar för att kunna optimera vår strategi och leverera ännu bättre resultat.

Vi vill tacka Mannam för det förtroende de har visat oss genom att välja att samarbeta med oss på Digitalcap. Vi är övertygade om att detta kommer att bli ett framgångsrikt samarbete, och vi ser fram emot att ta itu med dessa utmanande och spännande projekt.

Självklart kommer vi att hålla er uppdaterade när våra projekt går live, så håll utkik efter kommande uppdateringar!

Behöver du eller ditt företag hjälp med att navigera i den digitala djungeln och vill ha skräddarsydda lösningar? Tveka inte att kontakta Ester. Hon är redo att boka in ett möte för att diskutera era specifika behov och mål!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

December 11, 2023

Digitalcap x DI Gasell-final

I tisdags var det dags för finalen av DI Gasell i Blå Hallen i Stockholm Stadshus. Med runt 800 personer samlade för att hylla landets mest snabbväxande företag, var spänningen och förväntningarna höga.

Av de imponerande 600 000 företagen i Sverige var det bara 869 som hade äran att titulera sig som Gasell-företag 2023 i hela landet. För oss på Digitalcap var det en verklig ära att tilldelas den prestigefyllda titeln. Vi nådde en imponerande 2:a plats i Norrköping och en 3:e plats i Östergötland. Men det slutade inte där, när vi summerade företagen i hela Sverige hamnade vi på en imponerande 81:a plats!

Att vara bland de 100 mest snabbväxande företagen i hela Sverige är en bedrift som vi är otroligt stolta över. Det är en bekräftelse på vårt hårda arbete och vår passion för att driva företaget framåt. Samtidigt är det en påminnelse om att det alltid finns utrymme för tillväxt och förbättring.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som gjorde kvällen minnesvärd. Det var en kväll fylld av inspirerande tal, givande samtal och fantastiska möten med andra framgångsrika företagare. Att nätverka och dela erfarenheter är en viktig del av vår resa mot framgång, och det var verkligen en trevlig kväll i gott sällskap.

Priset för “Årets Gasell-företag" gick välförtjänt till Playground Tech, som imponerande nog hade en ökning på hela 4500%! Det visar på den enorma potential som finns inom det svenska näringslivet.

Nu riktar vi våra ögon mot framtiden och sätter nya mål för 2024. Vi är fast beslutna att fortsätta vår tillväxtresa och sträva efter ännu större framgångar.

Och vi kan inte säga detta tillräckligt många gånger, tack till vårt fantastiska team och våra samarbetspartners som har varit en del av denna resa. Tillsammans ska vi fortsätta att växa och nå nya höjder!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

December 7, 2023

Digitalcap x Mobitron

Spana in ett av våra senaste projekt, Mobitrons nya hemsida!

Mobitron behövde en webbplats som var både stilren och modern, där alla, oavsett teknisk bakgrund, kunde utforska produkterna och begära offert på ett enkelt sätt. Med fokus på användarvänlighet och flerspråkighet har vi tagit detta behov till nästa nivå.

- Global Tillgänglighet: Genom att göra webbplatsen flerspråkig har vi hjälpt Mobitron att nå ut till nya marknader och kunder över hela världen.

- Enkel Navigering: Vi har noga granskat och optimerat varje länk för att säkerställa en sömlös och användarvänlig upplevelse.

- Design och Funktion: Vår design balanserar elegans med en modern och lekfull touch som representerar Mobitron perfekt.

Gå in och kolla in Mobitron.com idag och utforska deras fantastiska produkter. Om du är intresserad, är det smidigt att begära en offert direkt på webbplatsen!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 28, 2023

Välkommen senaste tillskottet på Digitalcap - Constanza

Constanza är en erfaren UX- och grafisk designer med bakgrund inom skapande av bokningssystem för fritidsanläggningar runt om i Sverige. Hennes färdigheter kommer att bidra mycket till våra kommande projekt!

På sin fritid är Constanza en entusiastisk DIY-are som gillar att pyssla, virka, sticka och umgås med sin katt Bert.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Constanza och ta Digitalcap till nya höjder. Varmt välkommen!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 16, 2023

Digitalcap bjuder in till webinar med fokus på utökningen av visselblåsarlagen

Snart utökas visselblåsarlagen! Från den 17 december kommer lagen att omfatta alla arbetsplatser med 50 eller fler anställda.

Häng med oss på Digitalcaps i vårt kommande webinar, där vi visar hur du kan göra din hemsida ännu bättre och mer attraktiv genom att tydligt markera att ditt företag stödjer visselblåsare.

Vi kommer att guida dig genom de nya ändringarna i visselblåsarlagen och Qnister kommer presentera sin säkra, anonymiserade och användarvänliga lösning - Qnister Whistle, som hjälper dig att följa lagen och stödja dina anställda.

Tidigare har lagen endast gällt arbetsplatser med minst 250 anställda, så det är viktigt att du håller dig uppdaterad. Anmäl dig till vårt webinar där vi kommer att gå igenom de senaste förändringarna och vad din verksamhet behöver vara medveten om.

Du hittar anmälan via länken här.

När? 30 november kl. 10.00-10.45. Missa inte det!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 15, 2023

Digitalcap x DIGasellgalan

Förra veckan fick vi möjligheten att delta på Gasellgalan 2023 i Linköping, det är både med ära och stolthet som vi nu titulerar oss som Gasellföretag!

Trots att vi inte kammade hem förstaplatsen, är vi glada över att ha knipit en hedervärd tredjeplats, med bara 1% som skiljer oss från andraplatsen.

Vi vill tacka alla som gjorde kvällen minnesvärd med inspirerande tal, givande samtal och fantastiska möten. Det var verkligen en trevlig kväll!

Nu laddar vi om batterierna och gör oss redo för Gasellgalan i Stockholm i December!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

November 9, 2023

Över 150 nöjda kunder!

Vi har sedan vår start arbetat med över 150 nöjda kunder inom en rad olika områden, inklusive konsulttjänster, webbutveckling, hantering av sociala medier, och mycket mer. Våra kunder kommer från olika branscher, såsom försvarsindustrin, lokala pizzerior och byggföretag över hela Sverige.

Tack vare våra kunders stöd har vi nått dit vi är idag. Tillsammans fortsätter vi att skapa digital framgång!

Oavsett vilken bransch du befinner dig i och oavsett ditt syfte, är vi här för att hjälpa dig med din digitalisering! Kontakta oss!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

November 2, 2023

Digitalcap x Pousettovis

Denna vecka lanserade vi ett spännande projekt som vi har arbetat på under en tid - Pousettovis helt nya webbplats.

Tillsammans med kundens starka engagemang har vi skapat en helt ny webbplats i Webflow. Vårt fokus har varit att skapa en stilren, men samtidigt lekfull och engagerande webbplats för att framhäva Pousettovis arbete och deras erbjudanden.

Ett stort tack till Gabriel för att han valde oss och gav oss förtroendet att ta hand om detta projekt!


Klicka er in på Pousettovis.se för att se hur bra det blev!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

October 25, 2023

Digitalcap blir Gasellbolag - VD har ordet

I början av oktober mottog vi en otroligt rolig nyhet, DIGITALCAP HAR BLIVIT GASELLFÖRETAG!

Läs vår VD Daniels tankar och känslor kring denna prestigefulla utmärkelse:

Av de cirka 600 000 aktiebolagen i Sverige var det i fjol bara 745 bolag som uppfyllde Di:s kriterier för att bli utnämnda till ett av de mest snabbväxande företagen i landet. Detta innebär att endast 0,1 % av alla företag i Sverige lyckas med denna bedrift!

Di Gasell hyllar de mest framgångsrika företagen i Sverige och spelar en viktig roll för att främja tillväxt och fungera som inspiration och förebild för entreprenörer i landet.

När vi vann Årets unga företagare 2021 frågade Ramin mig vad vårt nästa mål skulle vara. Jag svarade direkt att bli ett Gasellbolag, och nu, två år senare, står vi här.

Under mätperioden 2019-2022 har företagare haft en särskilt utmanande tid, både på den svenska och globala marknaden. De som uppfyller Gasellkraven i år har inte bara överlevt utan även blomstrat i en komplex och turbulent omvärld, präglad av pandemier, krig, och inflation.
Vi brukar skämta och säga vi har bara fått jobba i motvind då vi vet ju inte hur det känns att driva bolaget under bra och lugnare tider. 

Vi vill tacka alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för ert förtroende och fortsatta stöd.
Ett särskilt tack till våra kära medarbetare; detta är en laginsats och några av er har dessutom varit med oss under hela denna resa!

Sist, men inte minst, ett stort tack till min vän och vapendragare Ramin Assadi. Fyfan som vi har slitit för detta!!

Jag kunde inte önska mig en bättre delägare, som faktiskt orkar följa mitt tempo och dela de höga mål och krav som sätts upp är ovärderligt. Att göra det i en vecka är en sak, men att göra det månad efter månad och år efter år är en helt annan utmaning. Alla de långa dagarna, kvällarna, nätterna och helgerna som vi har slitit för att nå våra mål och drömmar gör dagar som dessa ännu mer värdefulla!

Under perioden 2019-2022 hade vi en tillväxt på hela 438%! Det är resultatet av vårt hårda arbete och hängivenhet.

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

October 10, 2023

Digitalcap x Nordflora

Vi startar nu ett spännande arbete för Nordflora som kommer innehålla två större projekt.
Ena delen kommer vara att skapa en snabb, lättnavigerad e-handel och i den andra delen kommer Ester producera, publicera och analysera innehåll på Nordfloras digitala kanaler.

Stort tack Nordflora för ert förtroende!
Behöver du eller ditt företag hjälp med att förstå den digitala djungeln? Kontakta Ester så bokar hon in ett möte, skräddarsytt för just er!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

October 5, 2023

Digitalcap x Sandvik Gård

Idag har Ester och Peter varit på Sandvik gård för att träffa en av våra nya kunder inom digital marknadsföring.
Vi ser fram emot att starta igång projektet och börja producera innehåll!

Stort tack Sandvik Gård för förtroendet!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

September 27, 2023

Digitalcap x Crowd Collective

Sedan en tid tillbaka har vi startat ett samarbete med Crowd Collective och deras fantastiska team!


Ett stort tack för ett otroligt samarbete! Vi ser fram emot alla kommande, spännande affärer vi ska skapa tillsammans!

På bild ser ni vår Peter tillsammans med Calle från Crowd Collective.

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

September 5, 2023

Digitalcap x En kväll för barnen

Vi på Digitalcap är stolt sponsor av En kväll för Barnen till förmån för Barncancerfonden som kommer äga rum den 22/9 i Flygeln, Norrköping.

Vi är så glada över att få vara med och sponsra en kväll där vi alla är med och bidrar till att forskningen om Barncancer fortsätter att utvecklas.

Var med och bidra ni också! Ni hittar mer information på www.enkvallforbarnen.se

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

Läs mer

August 31, 2023

Vi lanserar Konciensias hemsida

Vi är glada att kunna berätta att vi nu gått live med Konciensias nya hemsida!

Det har varit riktigt roligt att vara en del av detta projekt, där vi har lagt stor vikt vid både design och användarvänlighet. Klicka er in på konciensia.se för att upptäcka och utforska deras nya hemsidan!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

August 16, 2023

Vi skapar även mindre, informativa onepage sidor

Detta är något vi gjort för vår kund Sunergi.

Här har vi tillsammans med kund tagit fram en design och skapat en informativ webbplats där deras kunder enkelt kan navigera och ta del av väsentlig information. Stort tack för ert förtroende!

Idag är det vanligt att det första man gör när man kommer i kontakt med ett nytt företag är att gå in på deras hemsida.


Men vad händer om företaget inte har en hemsida, eller om den är gammal och inte uppdaterad?
Tyvärr väljer många kunder att vända sig till någon annan, kanske till och med till en konkurrent. En företagshemsida fungerar som ett digitalt skyltfönster och kan vara skillnaden mellan att få en ny kund eller förlora dem.

Så även om ni inte känner att ni behöver en stor och komplex hemsida med flera undersidor, rekommenderar vi alltid att ni åtminstone har en enkelsidig hemsida som fungerar som ett skyltfönster ut mot kunden. Denna onepage-sida kan ge en översikt av företaget, era produkter eller tjänster och kontaktuppgifter. Den behöver inte vara komplicerad utan kan vara enkel och stilren, men ändå ge en professionell känsla.

Låt inte en föråldrad eller obefintlig hemsida riskera att förlora potentiella kunder till era konkurrenter!

Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att förfina din webbnärvaro!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

August 14, 2023

Varmt välkommen till oss Anders!

Solen tittar äntligen fram igen och flera av oss är tillbaka på kontoret efter semestern!�


I samband med det vill vi passa på att hälsa välkommen till vårt senaste tillskott i Digitalcap familjen, Anders!

Anders har tidigare arbetat som mjukvaruingenjör, under sitt senaste uppdrag spenderade han mycket tid i labbet där han arbetade med industrirobotar och 3D-kameror. Idag sitter Anders hos en av våra kunder och arbetar med mjukvaruutveckling


Anders har ett starkt intresse för fantasy och science fiction och sitter gärna med det på fritiden, de senaste åren har han även börjat satsa på styrketräning.

Varmt välkommen till oss Anders!

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

August 8, 2023

Vi hjälper er med hosting!

Ni vet väl om att vi erbjuder hosting för både nya och befintliga hemsidor.

Genom att använda er av vårt server och supportavtal får ni ta del av
🔹Hostning på våra VPS Servrar
🔹Dagliga backuper
🔹Säkerhetssystem som blockar för attacker på hemsidorna
🔹Uppdateringar av hemsida och plugins
🔹Support och hjälp kring hemsidan och server
🔹Underhåll av server

Vi erbjuder även 24/7 support vilket innebär att vårt team alltid finns redo att hjälpa er oavsett tid på dygnet!

Är detta något som ert företag behöver hjälp med? Kontakta oss så berättar vi mer!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

July 27, 2023

Digitalcaps tredje år som ambassadörer för UngDrive Norrköping

Läs vår VD Daniels ord om UngDrive och varför vi för tredje året i rad är med som ambassadörer i Norrköping.

“Idag började min roligaste och mest givande arbetsvecka på hela året! Det är äntligen dags för Ungdrive igen.


För 3 året i rad står jag som projektledare och vald ambassadör för UngDrive i Norrköping.

En fråga jag ofta får från folk är “Vad är egentligen det bästa med att vara företagare?”
Det finns några självklara svar som säkert dyker upp i de flesta företagares huvuden och så även mitt.

* Frihet

* Jobba med något älskar

* Växa som person

* Lära sig nya saker

* Ekonomiska förutsättningar

* Roligt att bygga upp något

Ett svar jag alltid brukar som är viktigt att inte glömma är att kunna ge tillbaka till samhället och att man som företagare förstår sin viktiga roll i sammanhanget. Att Norrköpings kommun och UngDrive som organisation gör detta är oerhört viktigt för framtida företagare och jag är glad samt stolt att kunna vara med på ett hörn och bidra med min roll till denna utbildning som har fostrat många framtida företagare runt om i landet och även i Norrköping.

I år har jag även med mig en deltagare från 2021, Ellen, som coach. Tjejen som vann hela UngDrive Sverige bland 1000 deltagare och livnär sig helt på sitt företagande idag. Tillsammans ska vi nu se till att cirka 25 elever lär sig allt i en vardag som företagare och lyckas inom sin resa som framtida entreprenörer.

Detta är såhär jag spenderat mina 3 senaste somrar och jag hade faktiskt inte velat haft det på något annat sätt!”

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

Läs mer

July 26, 2023

Avslutning av UngDrive 2023

I fredags var det dags för avslutning av årets UngDrive och wow vilken sommar det varit!

Det har varit en otrolig ära att se dessa ungdomar utvecklas under sommaren och ta sig mer och mer ur sin comfort zone. Att skapa en egen produkt, ringa kalla samtal och marknadsföra sina produkter är otroligt modigt och vi blir lika inspirerade varje år för hur mycket våra ungdomar klarar och vågar!

I år fick vi för andra året se en av våra elever vinna "Högst omsättning per person". Stort grattis Love, vilken bedrift! Så kul att vi ännu en gång kan sätta Norrköping på kartan och visa att våra ungdomar KAN!

Vi tackar våra underbara elever och alla sponsorer som varit med och gjort denna sommar möjlig!

På bild ser ni ledarna Daniel och Ellen tillsammans med årets vinnare Love!

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

Läs mer

June 19, 2023

sommaravslutning med teamet

I lördags var det äntligen dags för sommaravslutning med teamet!

Vi startade dagen med höghöjdsbana hos HaMa Adventures, en perfekt blandning av höjd, fart och magpirr.

Därefter begrav vi oss vidare mot Bergs slussar för att avsluta dagen med en lunch i skuggan.

Tack gänget för en riktigt härlig dag!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

May 19, 2023

Digitalcap växer ytterligare

Nu välkomnar vi vårt senaste tillskott till teamet, Henrik!

Henrik är civilingenjör inom mediateknik och har nyligen bosatt sig i Norrköping efter att ha spenderat ett par år i Stockholm.
Just nu sitter han med ett spännande projekt inom utveckling hos en av våra kunder i Norrköping. Vi är glada över att ha Henrik med oss på Digitalcap och vi ser fram emot att se vad han kommer att bidra med i framtiden!

Varmt välkommen till oss, Henrik.

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

May 11, 2023

Bramble release

För ett par veckor sedan var Daniel, Eric och Ester på release galan av BDet var
superkul att få träffa spelutvecklarna och få höra om deras resa och hur de tog projektet från idé till verklighet.

Tack för att vi fick komma!
Vi ser fram emot att testa spelet

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

May 9, 2023

Digitalcap x Byggmäklaren

Vi signar avtal med byggmäklaren gällande ett omfattande projekt som vi kommer att arbeta med under en tid framöver.Vi ser fram emot att sätta igång och vi kommer självklart att hålla er uppdaterade om projektets lansering!

Tack ör förtroendet!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

April 27, 2023

Ägarna har ordet!

Vi har riktigt roliga nyheter att dela med er.

Januari och Februari var två starka månader som sedan följdes upp med ett all time high under Mars, detta visar på ett riktigt starkt Q1 för oss på Digitalcap!
En ökning på inte mindre än 50% mot föregående år, och vi kan inte vara mer glada och stolta!

Tack vare våra fantastiska kunder och samarbetspartners, samt vår professionella personal som alltid levererar på högsta nivå, så har vi lyckats nå dessa resultat.
Trots utmanande tider och oroligheter runtom i världen väljer vi på Digitalcap att se framåt och ta vara på möjligheterna som finns.
Vi kämpar tillsammans för att nå våra mål och göra det omöjliga möjligt!

Vi söker därför också efter nya medarbetare som vill vara en del av vår resa mot framtiden.

Häng med oss på Digitalcap - vi har mycket mer att erbjuda!

Varma hälsningar från Daniel och Ramin i Rom

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

April 18, 2023

Digitalcap x SA-svetsteknik

Sedan en tid tillbaka har vi ett löpande arbete med SA Svetstekniks sökordsoptimering samt tagit över deras befintliga sida för hosting.

SA-svetsteknik är en detaljhandel inom svets. SA-svetsteknik är stolta över sin höga kompetens och kvalitet och deras förmåga att möta kundernas önskemål.

Genom att optimera hemsidan för relevanta sökord ökas chansen att hemsidan visas på första sidan av sökmotorerna och lockar där med fler besökare. Det är viktigt att använda de sökord som är relevanta för din verksamhet och som används av din målgrupp när de söker efter information på nätet. Genom att använda sökord i rubriker, text och länkar på hemsidan ökar relevansen och rankingen på sökmotorerna

Genom att fortsätta arbeta aktivt med sökordsoptimering kan du stärka din närvaro online och attrahera fler potentiella kunder till din hemsida.

Vill du veta mer om hur du kan öka trafiken till din hemsida?
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 23, 2023

Vi hjälper er med er hosting!

Ni vet väl om att vi erbjuder hosting för både nya och befintliga hemsidor. Genom att använda er av vårt server och supportavtal får ni ta del av

- Hostning på våra VPS Servrar
- Dagliga backuper
- Säkerhetssystem som blockar för attacker på hemsidorna
- Uppdateringar av hemsida och plugins
- Support och hjälp kring hemsidan och server
- Underhåll av server

Vi erbjuder även 24/7 support vilket innebär att vårt team alltid finns redo att hjälpa er oavsett tid på dygnet!

Är detta något som ert företag behöver hjälp med?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 15, 2023

Vår webbyrå växer och vi anställer en ny säljare!

Vi fortsätter vår tillväxtresa på Digitalcap och idag har vi anställt Osman som ny säljare för vår webbyrå avdelning.

Osman har tidigare arbetat som säljare inom marknadsföring och på Digitalcap kommer hans fokus ligga i att knyta kontakter med nya kunder och presentera de olika lösningar vår webbyrå erbjuder, som hemsida, e-handel och sökordsoptimering. Men även hjälpa kunden att skapa en helhetslösning som resulterar i ett mer effektivt och ekonomiskt arbetssätt.

Ni som följt oss ett tag känner kanske igen Osman!

Osman var nämligen en av deltagarna i UngDrive 2021 och startade då ett företag inom te-handeln, där han producerade och levererade te till företag. Han fick även motta pris för att vara den deltagaren som hade bäst arbetsmoral.

Varmt välkommen till teamet Osman, vi ser fram emot en fartfylld vardag tillsammans!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 10, 2023

Digitalcap x Konciensia

Idag hade vi vårt första möte med Konciensia gällande deras nya hemsida som vi kommer utveckla.

Konciensia är aktiva i Norrköping och erbjuder konsult- och utbildningstjänster inom socialt arbete, vård och omsorg samt ledarskap och handledning.

Ett kreativt och spännande uppdrag som vi sett fram emot att börja arbeta med. Och självklart uppdaterar vi er när hemsidan är live!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 21, 2023

Digitalcap x Unikt städ

Vi signar avtal medgällande TimeWinder

TimeWinder hjälper till att effektivisera och underlätta administration och personalhantering, tack vare vår geofence funktion kan administratören enkelt koppla de olika uppdragen till personalens schema och även få en god överblick av tidsåtgången för varje uppdrag.TimeWinder passar perfekt för företag vars personal ofta befinner sig på olika platser under arbetsdagen.

Administrerar ert företag fortfarande med papper och penna?
Hör av dig till oss så berättar vi mer om fördelarna med att använda TimeWinder!

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

Läs mer

February 9, 2023

Digitalcap x NTC Norrköping

Vi fortsätter februari med fler roliga nyheter!
Inom kort kommer vi att lanserya fräscha hemsida och webshop.

NTC (Norrköpings tränings center) brinner för sund och naturlig träning, utan maskiner. Deras mål är att skapa människor som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens alla utmaningar – utan svårigheter.
Ett härligt team som det varit riktigt roligt att få arbeta tillsammans med! Vi ser fram emot att lansera sidan och självklart kommer vi uppdatera så fort den är live!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 3, 2023

Digitalcap x I Woof U

Vi startar Februari med riktigt roliga nyheter! Vi har fått förtroendet att arbeta tillsammans med I Woof U, en digital mötesplats för hundar, hundägare och hundpassare.

Vi har under början av året piffat upp den befintliga hemsidan genom att följa den grafiska profilen och grundarnas önskemål där ett stort fokus ledat i att skapa en användarvänlig sida. Vi har även kopplat e-commerce mot hemsidan där det kommer säljas kurser och produkter kopplat till målgruppen.
I Woof U har en befintlig app som vi även där kommer vidareutveckla, dels genom att lägga till fler betalalternativ, förbättra kommunikationen och den sociala interaktionen mellan appens användare.

Ett stort och mångsidigt projekt som vi ser fram emot att leverera till kund!

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

January 19, 2023

Digitalcap signar avtal med VS Klinik gällande SEO

VS Klinik är en skönhetsklinik och hudklinik i Norrköping som vi nu ska hjälpa med att ranka högre på Google och därigenom få in mer kunder och fortsätta sin tillväxtresa.

På VS Klinik är deras vision att göra avancerade skönhetsbehandlingar tillgängliga för alla. De arbetar med de senaste teknikerna inom samtliga behandlingsområden för att leverera bästa möjliga resultat till sina kunder.

Varför är då sökordsoptimering viktigt?
97% av Sveriges internetanvändare använder Google. Dessutom görs över 55 miljoner Googlesökningar varje dag, bara i Sverige. Alltså är det stor chans att det söks efter just din tjänst eller produkt i detta nu.
Därför gäller det att göra det enkelt för kunderna att hitta fram och det är här sökmotoroptimeringen (SEO) är superviktig.

Sökmotoroptimering handlar om att optimera din webbplats för sökmotorerna. Detta innebär att webbplatser som möter användarnas förväntningar vid en Googlesökning blir belönade med högre ranking och kommer högre upp i sökresultatet!

Med det sagt, behöver ditt företag hjälp med SEO? Kontakta oss redan idag

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

January 17, 2023

Digitalcap inleder nu ett samarbete med Hire Quality gällande konsulter!

Vi har varit i kontakt med Hire Quality under en period och nu äntligen har vi hittat vår första gemensamma konsultaffär ihop.
Dennis Gillåker och Hire Quality har en rak kommunikation, flexibla och alltid snabba med respons, passar oss på Digitalcap helt utmärkt då det är så vi vill jobba.

Den gemensamma kunden i slutändan är SMHI, vilket för oss är superkul att komma in på en ny statlig myndighet.
Att den dessutom ligger i vår vackra stad Norrköping gör ju denna affär ännu roligare såklart!
Vi ser fram emot fler affärer tillsammans med både Hire Quality och SMHI.


IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

January 1, 2023

VD har ordet - Januari 2022

I vanlig ordning låter vi vår VD Daniel summera året som gått.

Under 2022 har vår fokus legat i att skapa en stark grund för 2023 och det har gett önskat resultat! Under året har vi nästan dubblat vår omsättning mot föregående år och vår plan är att fortsätta i samma tempo under 2023.

Utöver detta så är vi nu över 20 medarbetare och alla konsulters avtal har förlängts. Vi siktar mot att vårt team kommer växa ytterligare under 2023!

Under sommaren fick vi möjligheten att för tredje året vara ambassadörer för UngDrive, men i år var vi inte bara ambassadörer för Norrköpings kommun utan för hela Östergötland och delar av Sörmland. Precis som tidigare år har det varit otroligt roligt att följa alla drivna ungdomar som vi fått äran att coacha.

Vi vill tacka alla kunder,samarbetspartners, leverantörer och medarbetare för ett riktigt grymt 2022!

Nu lägger vi i en växel och gasar mot ett fartfylld 2023!

Bilden är från företagets resa till Ålesund när teamet vandrade upp till Sukkertoppens hjässa

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

December 27, 2022

Digitalcap x Stjärnkliniken

Som många vet brinner Digitalcap för hälsa och välmående, inte minst när det kommer till våra medarbetare, därför har vi nu ingått ett samarbete tillsammans med Stjärnkliniken!

Med hjälp av Stjärnkliniken kommer våra medarbetare få göra individuella hälsokontroller för att veta vad man gör bra och vad man kan förbättra, dessa kontroller kommer följas upp under året.

Tillsammans kommer vi långsiktigt bygga ett starkare och piggare team!

Vi ser fram emot ett hälsosamt 2023 tillsammans!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

December 21, 2022

Teambuilding i Ålesund

Klockan har precis slagit 05 och mörkret ligger som ett täcke över staden. Solen har inte orkat sig upp än, men det har vi. Våra sömniga ögon skvallrar om en tidig morgon, men bakom trötta leenden gömmer sig en iver. Bildörrarna stängs och vi lämnar Norrköping för ett äventyr i vackra Ålesund.

Resan till Norge tar tolv timmar, enkel väg, men den är värd varenda timme. Utanför våra fönster passerar vi vackra landskap, som på ett nästan magiskt sätt, förändras. Den svenska gran- och tallskogen ersätts av snötäckta bergskedjor och våra ögon glittrar. När vi passerar skylten som berättar att vi befinner oss i Ålesund växer ivern. Med stela ryggar kliver vi ut i hjärtat av staden, där hotellet är beläget. Utsikten mot havet tar oss med storm.

Den kvällen somnar alla utslagna på sina hotellrum. Det har varit en lång dag, imorgon kommer en ny.

Händelserika dagar

På fredagsmorgonen vaknar vi till ett mulet Norge, men det gör oss inget. Vi intar en välbehövlig frukost med godsaker och vacker utsikt över staden, och fylls med energi. I ett av konferensrummen slår vi oss ner och Daniel Palombo, Digitalcaps vd, leder teamet genom förmiddagen. Vi diskuterar hur företaget kan vidareutvecklas, behålla sin familjära känsla och vad vi kan hitta på för roliga aktiviteter tillsammans.

Tiden går snabbt. Efter spännande samtal och nya insikter har det blivit dags för vårt första äventyr – en 8 kilometer lång vandring. Vi ska ta oss till storslagna Sukkertoppen.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Det är en nästan komisk tanke som slår oss när vi vandrar fram längs den leriga terrängen. Regnet öser ner, men humöret är på topp. Våra leenden är breda och när stormen hotar att ta med sig någons vante skrattar vi. Vi testas ständigt av den hårda vinden och det kuperade landskapet. Lungorna får arbeta hårt och vi flåsar. Ibland tappar vi nästan andan, men av helt andra anledningar. Omgivningen är häpnadsväckande och liknar inget vi sett i Sverige. Febrilt försöker vi spara bilder av landskapet i vårt minne, för att plocka fram dem under gråa dagar i ett annat land.

Till sist har vi målet i sikte – stenröset på Sukkertoppen. Vinden, som successivt ökat under vandringen, är som starkast här och vi får kämpa för att hålla oss stående. Framför oss breder sig öar och ett mäktigt hav ut sig. Med ens är det värt varenda skoskav och frusna kroppsdel.

Vi huttrar när vi återvänder till hotellet. Kläderna är blöta och kropparna stela, men vi är fyllda med ny energi – den sorten som bara naturen kan erbjuda. Dag blir till kväll och efter en middag i varandras sällskap, med tid för att prata och bli personliga, spelar vi shuffleboard. Hornen växer fram och vinnarskallarna tar plats. Ljudnivån på hotellet ökar.

"Det roligaste med resan var helt klart friluftsaktiviteterna och att få lära känna mina kollegor bättre. Tillsammans utforskade vi ny terräng i spännande och vackra miljöer. Det gjorde att vi kom varandra närmare och lärde oss nya saker om varandra.” - Adnan Kadrispahic, Utvecklare Digitalcap

Svindlande vyer

Allt blir inte alltid som tänkt. Då gäller det att vara flexibel och kunna ställa om. Det är en egenskap vi värnar om på Digitalcap och som varje medarbetare måste besitta. På lördagsmorgonen har en dimma lagt sig som ett lock över Ålesund och en ordentlig storm är på ingång. Paddling står på schemat, men paddelinstruktören ställer in. Vädret tillåter inte ett äventyr till havs idag. Så efter dagens konferens, där vi pratat om strategier, målsättningar och värderingar får vi tänka om.

189 meter över havet är Aksla Utkikspunkt belägen. Vi bestämmer oss för att ge den branta klättringen och de 481 trappstegen en chans. Tillsammans vandrar vi i dimman och flåsandes tar vi in vyn. Att säga att den är vacker är en underdrift. Den är slående. Nedanför breder sig den färgglada staden ut sig, som omges av ett vilt Atlanten och pärlband av öar. Solen kämpar sig fram genom molntäcket och lämnar ett sagolikt sken efter sig. Platsen är som tagen från ett vykort.

Med fokus på teamet

Det är viktigt att lyssna på sin kropp. Efter klättringen är vi trötta, men några har fått mersmak. Andra behöver vila upp sig. Ett häftigt äventyr väntar oss som blir kvar. Vi ska på ö-safari.

Landskapet som omger Ålesund är storslaget med sina många öar. Förr krävdes långa sträckor med båt för att nå otillgängliga fjordar och öar. Idag är det annorlunda. Med bil färdas vi i tunnlar under vattnet. När vi nått slutet av tunneln befinner vi oss plötsligt på en ny ö. En otroligt mäktig känsla om du frågar oss. I spöregn och starka vindar besöker vi Hogsteinen Lighthouse, en pir på ön. Vi får kämpa för att hålla våra kalla och blöta kroppar stående.

Om det var värt det? Alla dagar. Naturen och utsikten var oslagbar.

Daniel Palombo är nöjd med resan och berättar om varför den är viktig för teamet.

”Målet med resan var teambuilding och att stärka gruppen. Vi jobbar mycket men behöver hinna prata med varandra om annat också. Under våra 12 timmar i bil och bergsbestigning i extrema väderförhållanden fick vi chans att göra detta. Resan blev också ett tydligt tecken på att vi vågar försöka och att utmaningar är en del av vårt DNA." - Daniel Palombo, VD Digitalcap

Det är trötta själar som sätter sig i bilarna på söndagen. Klockan är halv 7 när vi lämnar parkeringen och rullar vidare med gps:en inställd på Norrköping.

Tiden går snabbt när man har roligt.

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

December 18, 2022

Digitalcaps årliga julfirande

I fredags var det äntligen dags för Digitalcaps årliga julfirande!

Kvällen bestod av workshop, frågesport, god julmat på Restaurang Vila och sedan tillbaka till kontoret för fler lekar blandat med tjo och tjim.

Stort tack till våra medarbetare för en riktigt lyckad kväll!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

December 15, 2022

Digitalcap avslutar året med ännu en anställning

Efter ett år med stark tillväxt presenterar vi Håkan, årets sista nyanställning.

Håkan är utbildad civilingenjör inom elektronik design och har tidigare främst arbetat med hårdvara.

Idag sitter Håkan hos en av våra kunder i Östergötland där han numer arbetar med ren mjukvaruutveckling.

Håkan har ett starkt eget intresse för utveckling och mekanik och på fritiden sitter han gärna med sina många egentillverkade projekt. När han inte utvecklar hänger han på gymmet eller på rangen.

Varmt välkommen till Digitalcap-gänget Håkan!

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

December 6, 2022

Digitalcap x Medieteknikdagen

Under December deltog Ester och Chana på Arbetsmarknadsdagen för programmet Civilingenjör i medieteknik på LiU.

De fick möjlighet att träffa och nätverka med många härliga elever. De fick svara på många frågor kring vårt arbete och även en tydlig inblick i vad dagens konsulter söker hos sin blivande arbetsgivare.

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

November 24, 2022

Digitalcap lanserar IME ABs nya hemsida

Tillsammans med IME ab har vi tagit fram en design som stämmer bra överens med deras grafiska profil.

Utöver detta har vi arbetat för att skapa en lättnavigerad och responsiv hemsida som passar deras målgrupp.

IME ab är ett komplett industriserviceföretag som med sin breda och djupa kompetens skapar de bästa förutsättningarna för en störningsfri produktion.

Stort tack IME AB för förtroendet! Det har varit väldigt roligt att ta del av ert spännande arbete!

Surfa er in på imeab.se för att se hur bra hemsidan blev!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 22, 2022

Effektivisera ert arbete med TimeWinder

Tid är dyrbart och de flesta företag söker ständigt nya lösningar för att effektivisera sitt arbete. Denna lösning kallar vi för TimeWinder.

Låt oss berätta varför:

 • Slipp papper och penna – Allt finns och sköts smidigt genom appen av både medarbetare och administratör.
 • Tidsrapportera och klarmarkera – All rapportering och klarmarkering sker med enkla knapptryck direkt i appen och kan göras när och var som helst.
 • Attestering – Administratören godkänner eller redigerar enkelt felaktigheter direkt i appen.

Bra va?!

Kontakta oss om detta låter som en intressant lösning för ert företag eller läs mer på timewinder.se

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

Läs mer

November 21, 2022

Digitalcap signar avtal med Tellogruppen

Tiden går fort. December närmar sig med stormsteg och utanför vårt fönster klär snön Norrköpings gator. Men framför oss har vi en intensiv period med flera roliga och spännande projekt att slutföra innan årsskiftet. Ett av dem är att bygga en helt ny hemsida åt TelloGruppen.

Söderköpingsbolaget behöver en modern och väldesignad hemsidan som underlättar för kunderna. Det ska vi hjälpa dem med. Tillsammans kommer vi att skapa en sida som genomsyras av företagets familjära känsla, expertis och kärlek för tryckprocessen. Genom företagets grafiska profil kommer vi att skapa en personlig och interaktiv hemsida som lever upp till dagens krav och kundernas förväntningar.

Förutom det färdiga resultatet kommer ni senare också kunna följa hela processen – från idé till färdigställd hemsida. Det ser vi fram emot att dela med oss av!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 17, 2022

Så blir du en bra programmerare

I hjärtat av Norrköping, med utsikt över vackra Motala ström, sitter Ramin och teamet på Digitalcap. I det öppna kontorslandskapet arbetar en kompetent skara utvecklare, säljare och marknadsförare. Tillsammans med konsulter ute på projekt utgör de Digitalcap-familjen.

Ramin grundade Digitalcap tillsammans med Daniel Palombo och idag erbjuder techbolaget en mängd olika digitala lösningar till företag. Sedan starten 2017 har företaget växt med stormsteg och i takt med det har behovet av duktiga programmerare ökat.

Skapa nya förutsättningar

Likt andra branscher är det tufft av vara nykläckt programmerare. Arbetsgivare kräver kunskap, en kunskap som många gånger mäts i erfarenhet, där flest år ger dig jobbet. Det kan kännas hopplöst, men Ramin är optimistisk. Det finns andra sätt att öka sina chanser på. Han har själv lyckats.

Ramin beskriver sin femåriga utbildning och sammanfattar den som sådan; i skolan lär du dig hur du lär dig snabbt. I arbetslivet får du lära dig resten. Men med rätt driv kan du lära dig på egen hand och alltid ligga steget före, trots bristen på erfarenhet. Google är din bästa vän.

Han får det att låta enkelt, men faktum är att Ramins tips kan ta dig långt. Genom att vara självlärd ökar dina chanser och du kan förändra spelplanen. Plötsligt konkurrerar du med seniora programmerare och har lika stor chans som dem att få jobbet. Du har examen och kunskapen. Resten kommer med tiden.

Ramin talar av erfarenhet. Mycket av den kunskap han idag besitter kommer från timmar av research.
– Jag brukar säga att kan du googla kan du lära dig allt. Testa dig fram och programmera hemma. Du lär dig av att prova och förbättrar samtidigt dina odds, säger han.

Erfarenhet är alltså inte allt, utan även Google kan ta dig halvvägs.

Att förstå helheten

Programmering handlar om att lösa problem. En skicklig programmerare är medveten om det och förstår vilka medel som krävs för att lyckas. Ramin berättar hur han kännetecknar en duktig utvecklare.
– Om en utvecklare förstår sig på cykeln i hur man arbetar och har kunskap om de verktyg som krävs, är det en bra programmerare. Personen kan lösa de flesta problemen, säger han.

C++. Java. C#. Programmeringens värld av system, verktyg och termer kan för den utomstående framstå som en djungel. Det är en komplex värld där alla delar samverkar. Men för Ramin och andra duktiga programmerare är det en plats full av möjligheter, där yrket blir roligare ju mer du lär dig. För att platsa bland seniora programmerare måste du bevisa att du förstår hur alla delar hänger ihop och vilka metoder som löser de olika problemen.

För Ramin går det snabbt att avgöra om en programmerare är skicklig. Han förklarar. Några till synes enkla frågor, kan med rätt person, leda till komplexa och intressanta diskussioner. Men frågorna i sig är inte viktiga, utan det är svaren som intresserar Ramin. Hur problemen diskuteras, vilka lösningar som föreslås och hur verktyg och språk används är avgörande. Med god kunskap vet du till exempel att C++ är ett avancerat språk och inte krävs för att bygga en hemsida. Däremot har du förståelse för när C++, eller andra avancerade system, bör användas.

En eftertraktad programmerare kan ett av de mer avancerade språken. Då går det att lösa det mesta. Samtidigt blir det lättare att lära sig andra delar. Däremot är inte det mest avancerade alltid det bästa. Det hela beror på uppgiften och även där särskiljer sig duktiga programmerare från resten. Genom sina frågor vet Ramin vilken kategori utvecklaren tillhör.

Metoder och arbetssätt

För att arbeta effektivt underlättar det att använda särskilda verktyg och arbetssätt. Ett verktyg, som varje programmerare ska känna till, är GIT. Utan den kunskapen står du på ruta ett. GIT är ett versionshanteringsprogram som gör det möjligt för flera programmerare att arbeta samtidigt, utan att behöva oroa sig. En fil med 2000 rader kod får inte plötsligt försvinna. Det är det fina med programmet. Allt sparas, likt en historik, där du alltid kan gå tillbaka till tidigare versioner.

Ramin fortsätter och berättar att programmering i ett projekt kan delas upp i fyra olika faser. Han beskriver det genom Continuous Integration (CI) – cykeln för projektet och den cirkulation som sker i arbetet. Syftet med CI är att beskriva hur arbetet sker, från idé till slutprodukt. Till en början har produktägaren en idé som ska förverkligas. För att göra det krävs bestämmelser om vad som ska göras och vilka krav som finns. När den informationen är dokumenterad påbörjas arbetet. Programmeraren börjar utveckla och koden arbetas fram. I projekt arbetar dessutom programmerare ofta tillsammans och det är därför viktigt att spara allt som görs. Därför används versionshanteringsprogrammet GIT i fas två.

När koden är skapad påbörjas bygget. Genom ett annat system, som också är uppbyggt på en mängd kod, gås den nya koden igenom för att godkännas. Om allt är grönt kan projektet raskt gå vidare till steg fyra. Men riktigt så enkelt är det inte alltid. Ny funktionalitet kan göra att den gamla koden säger ifrån. Därför genomförs en mängd olika tester, till dess att allt är godkänt. Därefter är det dags för releasen och koden ifråga skickas upp till servern. Produktägarens idé är slutförd.

Ramin tystnar. Programmering är ett stort ämne och kan diskuteras i timmar, men någonstans måste vi avsluta. Det sista tipset han delger är att lära sig det agila arbetssättet scrum. Åsikterna kring detta må vara delat, men Ramin har själv upptäckt att detta arbetssätt fungerar utmärkt när han arbetar med utveckling.

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

November 17, 2022

Vi har blivit med blogg!

Om ni klickar er in på www.digitalcap.se kommer ni se ett tillägg i vår meny, nämligen “Nyhetsrum”. Här har vi samlat highlights, kundcase och projekt från åren som gått.

Idag publicerade Ester och Vilma ett rykande färskt blogginlägg där Ramin berättar om hur du blir en bra programmerare. Spännande och informativ läsning där han delar med sig av sin kunskap och ger användbara tips på hur du lyckas som nyexaminerad utvecklare.

Trevlig läsning!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

November 15, 2022

Digitalcap lanserar Tallbackens Gård och Vandrarhems hemsida

Tallbackens Gård och Vandrarhem är ett helårsöppet vandrarhem och hotell beläget i Svärtinge. Vi har hjälp dem skapa en fräsch och lättnavigerad hemsida där besökaren enkelt kan boka sin vistelse.

Stort tack Tallbackens Gård och Vandrarhem för ert förtroende!

Inom kort kommer vi även påbörja ytterligare samarbeten tillsammans, vi ser fram emot en spännande fortsättning

Klicka er in på https://tallbackensgard.se för att se hur bra sidan blev!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 3, 2022

Digitalcap lanserar ByggLoves nya hemsida

Norrköpingsföreget hjälper byggföretag med anpassade personallösningar till olika projekt. Och nu fick vi möjligheten att skapa deras nya hemsida.

I detta arbete har vi främst fokuserat på enkelhet och design. Det ska vara lätt för besökaren att hitta, samtidigt som hen ska mötas av en clean och modern design. För att välkomna besökare från alla världens hörn önskade ByggLove också att hemsidan skulle vara flerspråkig. Ramin på Digitalcap har också bidragit med person- och miljöbilder till hemsidan. Detta för att skapa en varm om familjär hemsida.

Stort tack ByggLove för ert förtroendet!

Klicka er in på https://bygglove.se för att se hur bra sidan blev!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 1, 2022

Digitalcap växer inom IT-Support

Ivannia har gedigen och bred erfarenhet inom IT och har bland annat arbetat som utbildare, teamleader och projektledare. Nu välkomnar vi henne till oss på Digitalcap där hon kommer att arbeta som team leader inom IT-support hos en av våra kunder i Östergötland.

Ivannia är en mångsysslare och intresserar sig för det mesta mellan himmel och jord. Med sin härliga attityd vet vi att hon kommer att vara ett glänsande tillskott hos vår kund och på Digitalcap.

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

October 18, 2022

Det ska vara enkelt att tidsrapportera

TimeWinder är en produkt som Digitalcap tagit fram för smidig tidrapportering.

Det är en användarvänlig app, som med enkla och schyssta funktioner, underlättar tidsrapportering och administrativt arbete för ert företag. I appen har vi samlat allt på samma ställe och era anställda kan rapportera sin tid med bara några få knapptryck. Smidigt va?

Låter detta som en app för er? Läs mer på timewinder.se eller kontakta oss så berättar vi mer!

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

Läs mer

September 27, 2022

En rekordökning på 250 procent

Sommaren börjar lida mot sitt slut och siffrorna visar att vi arbetat hårt även under de varmaste dagarna

Vi har lyckats göra en rekordökning på 250% mot föregående år. Det är otroliga siffror och vi får nypa oss i armen. 

Tillsammans med ett starkt och växande team går vi nu mot en spännande höst som kantas av ett av våra långsiktiga mål - att bli en komplett leverantör inom IT. Och vi närmar oss för varje månad. 

Är ert företag i behov av strategisk kompetensförsörjning i form av konsulter specialiserade på mjukvara, hårdvara eller IT-support? Eller behöver ni ta fram en ny hemsida, bygga en app eller varför inte bygga ett helt eget system anpassat för just ert företag? Med vår breda kompetens erbjuder vi en helhetslösning.

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

September 22, 2022

Peter Ström kliver in som affärsområdeschef

Peter Ström är ett starkt tillskott till Digitalcap

Han älskar nya utmaningar och har gedigen erfarenhet inom försäljning och ledarskap. Nu kompletterar han gänget på Digitalcap i form av affärsområdeschef. Med över 30 års erfarenhet inom större organisationer och miljardbolag har Peter ett imponerande CV. Det är vi glada att få ta del av. 

I sin roll kommer Peter främst att fokusera på nykundsförsäljning och med sin långa erfarenhet, stora kontaktnät, breda kompetens och fortsätta hunger kommer han att vara en stark tillgång på Digitalcap.

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

September 1, 2022

Nya ingenjörer joinar Digitalcap familjen

Välkommen till Digitalcap-familjen Axel

Axel är utbildad civilingenjör inom elektronikdesign och en baddare på hårdvara. Nu kommer han att arbeta som hårdvaruingenjör hos en av våra spännande kunder i Östergötland. Axel gillar att arbeta hands on och att vara ett med elektroniken. Han är en noggrann och analytisk person som gärna spenderar sin lediga tid på golfbanan eller i squashhallen.

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

August 30, 2022

Digitalcap anställer fyra personer under sommaren

Först ut av våra nyanställda är Marcus. Han är utbildad civilingenjör inom elektronik design och har en gedigen bakgrund inom hård- och mjukvaruutveckling, men med åren har han riktat in sig även på den mjuka utvecklingen. Idag sitter Marcus hos en av våra kunder i Norrköping med ett spännande projekt inom utveckling.

Marcus ser inte sig själv som den “typiska ingenjören”, utan trivs med att kombinera ingenjörskonsten och relationsbyggande mot kund. En perfekt matchning för oss på Digitalcap med andra ord!

Varmt välkommen till teamet Marcus!

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

July 28, 2022

Vi kickar igång UngDrive 2022

Sommaren är i full gång och äntligen får vi träffa framtidens unga entreprenörer

UngDrive har startat. Under fyra veckor kommer vi att få följa 22 drivna entreprenörer och deras spännande företag. Vi på Digitalcap ser verkligen fram emot att ta del av ungdomarnas grymma affärsidéer och följa deras olika resor.

UngDrive är ett program, som riktar sig till ungdomar mellan 15-18 år, som vill lära sig mer om entreprenörskap och hur det fungerar att driva ett eget företag. Även 2022 står Digitalcap som ambassadörer för projektet i Norrköping, men även hela Östergötland.

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

Läs mer

July 15, 2022

Digitalcap signar konsultavtal med KontorAB

Kontorab är ett familjeägt företag som erbjuder allt för kontoret. Det innebär att de har en bred målgrupp. Digitalcap har därför hjälp dem att bygga kundunika profilshopar och sedan i maj har vi dessutom ansvarat för dem. Det innebär att vi sköter administration av shoparna, lägger upp nya produkter, skapar nya shoppar och mycket mer.

Detta är ett roligt uppdrag som vi ser fram emot att arbeta med under en längre tid. Tack Kontorab för ett bra samarbete!

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

July 13, 2022

VD har ordet - Juli 2022

Vi befinner oss halvvägs in i 2022 och oj vilket år det har varit

Digitalcap växer i en rask takt och bara de senaste månaderna har vi nått flera milstolpar som är värda att fira.

Vårt konsultben är fortfarande det starkaste benet och bara i år har vi hittills en ökning på 40%. Våra andra affärsområden har en fortsatt stabil tillväxt, men två sticker ut. Det är våra in-house som projekt ökat med 313% sedan förra året och vårt arbete med att bygga hemsidor. Där har vi ökat så mycket som med 322% mot föregående år. Det är otroliga siffror vi knappt vågade hoppas på.

Men vi har krossat fler mål under det halvår som gått. Redan nu har vi nått det försäljningsmål som är satt för hela 2022. Detta trots att målet är dubblerat sedan 2021. Samtidigt har vi nu omsatt mer än vi gjorde under hela 2020. Det går med andra ord bra. 2022 är vårt år.

Vi fortsätter också att växa när det kommer till antalet medarbetare. Nyligen anställdes ytterligare tre medarbetare, vilket innebär att vi nu är över 20 medarbetare. Dessutom kommer en ny affärsområdeschef att tillsättas i september. I samband med att vi växer i en rasande takt arbetar vi hårt för att behålla den familjära känslan. För att stärka detta band och samtidigt fira de framgångar vi gjort under 2022 kommer vi att bjuda våra anställda på en resa till Norge i oktober. Det ser vi fram emot.

Spännande tider väntar och vi är mer än redo att se var denna resa tar oss.

Vi vill samtidigt passa på att tacka och önska alla kunder, leverantörer och samarbetspartners och en riktigt trevlig sommar!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

June 16, 2022

Digitalcap anställer copywriter

Vår webbyrå växer ständigt och nu stärker vi upp vårt sociala medier-team ytterligare en stjärna - Vilma Adolfsson.

Vilma har en kandidatexamen i Media- och kommunikationsvetenskap och har ett stort intresse för copy och grafisk design. Det gör henne grym för rollen som Social Media Coordinator, där hon främst kommer att skapa copy till våra sociala medier-kunder. I takt med att våra sociala medier-tjänster ökar är vi glada att teamet nu förstärkts.

Varmt välkommen till Digitalcap-familjen Vilma!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

June 14, 2022

Digitalcap signar avtal med SKL

Stiftkrim väljer Digitalcap som ny leverantör utav hemsida.

Stiftelsen Kriminalitet som Livsstil, SKL, hjälper människor att ta sig ur kriminalitet genom utbildning och stöttning. De forskar även om den kriminella livsstilen, hur människor hamnar där och hur de tar sig ut. För att kunna fortsätta sitt viktiga arbete behövde SKL en ny hemsida, vilket vi på Digitalcap har bidragit med. Tillsammans med kunden har vi byggt om koden på den befintliga sidan och under en tid framöver kommer vi att vidareutveckla den.

Stort tack till SKL för förtroendet! Vi ser fram emot ett långt och lyckat samarbete.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

June 13, 2022

Att stärka sitt team

Teambuilding är viktigt i alla bolag, särskilt under tillväxt och när teamet är utspritt

På Digitalcap är en stor del av våra medarbetare konsulter, vilket innebär att de arbetar i olika projekt ute hos våra kunder. Med andra ord är vi utspridda. För att behålla vår familjära känsla, som vi värnar om, arbetar vi mycket med teambuilding. Denna gång gjorde vi det i form av en after work där alla medarbetare fick möjlighet att lära känna varandra bättre.

För att lära känna varandra bättre och förstärka teamkänslan anordnades en frågesport om medarbetarna och en tur till escape room där samarbetsförmågan sattes på prov. Kvällen avslutades med en trevlig middag på Stadsvakten. Det var ett perfekt avslut med möjlighet att lära sig ännu mer om varandra.

Nu ser vi fram emot ytterligare en händelserik vecka med kundbesök, interna möten och en ny anställning.

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

June 2, 2022

Drönarsimulator i Gävle

Tillsammans med IBG och Kookiejar of Sweden har Digitalcap byggt en drönarsimulator, som är en del av ett större drönarprojekt. I veckan var vi på plats i Gävle för att visa upp simulatorn. Det är alltid spännande att presentera sådant som vi verkligen tror på. Samtidigt var det roligt att vara ute på vägarna igen efter pandemin.

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

April 26, 2022

Digitalcap anställer ekonomiassistent

I takt med att Digitalcap växer ställs nya krav

Därför har vi nu valt att komplettera teamet ytterligare med ingen mindre än Josefine Söderström, som ska arbeta som ekonomiassistent hos oss. Josefine studerar affärsinriktad redovisningsekonom och kommer, vid sidan av sina studier, att axla rollen hos oss. Hon har redan visat ett starkt driv och bevisar gång på gång att hon hör hemma hos oss.

Välkommen till Digitalcap-familjen Josefin!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

April 25, 2022

Satsningen på IT-support ger resultat

Välkommen till gänget Adnan!

Under senaste tiden har Digitalcap arbetat hårt för sin satsning på IT-support. Nu har den gett frukt, vilket innebär att Digitalcap-familjen ökar. Först att utöka vårt konsultben och påbörja resan inom IT-support är Adnan. Han har lång erfarenhet inom IT och kommer att arbeta som IT-support mot en av våra större kunder i Norrköping. Med stort driv och en vilja av stål har han redan visat sig vara rätt person på rätt plats.

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

April 21, 2022

En händelserik vecka

Digitalcap befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Bara den här veckan har tre stjärnor anslutit sig till vår fantastiska Digitalcap-familj. Personerna ifråga är konsulter för IT-support, vilket innebär att vårt konsultben fortsätter att växa. Samtidigt har vi signat ett nytt avtal med en större kund som nu gör att vi kan tillhandahålla konsulter av IT-support.

Med andra ord erbjuder vi nu snabba och enkla konsult- och rekryteringslösningar inom support, drift och nätverk – på både kort och lång sikt. Det som gör oss unika i situationen är att vi lägger stort fokus på individens sociala förmåga och personliga driv. För oss handlar det inte bara om den tekniska kunskapen. Med rätt person på rätt plats kan fantastiska saker ske.

Letar ni efter en partner med såväl flexibla som enkla konsult- och rekryteringslösningar? Då är Digitalcap ert självklara val. Vi matchar ihop er med det team som bäst matchar era önskemål och förväntningar. Teamet är i sin tur specialiserade på support.

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

March 29, 2022

Digitalcap lanserar Ernst Alexis nya e-handel

De senaste månaderna har vi arbetat med det roliga projektet att skapa en ny webbshop åt Ernst Alexis

Nu kan vi glatt berätta att hemsidan är live. I samband med att webbshopen har byggts har vi även integrerat företagets befintliga affärssystem. Det innebär att de på ett enkelt och smidigt sätt kan ha en fortsatt överblick av ordrar, lagersaldon, betalningar och produkter i webbshopen.

Stort tack Ernst Alexis för ert förtroende. Vi ser fram emot att få göra fler spännande projekt tillsammans!

Det färdiga resultatet hittar ni här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 22, 2022

All time high i Februari

2022 öppnar med två starka månader

I januari låg vi en bra bit över förväntan och nu i februari gör vi en all time high. Slår vi ihop dessa månader och jämför med föregående år ser vi att vi gjort en ökning på 100%. Det kallar vi att börja på topp!

Vår målsättning är att fortsätta i samma höga tempo resten av året. Men detta kan vi inte utan våra kunder eller medarbetare. Därför vill vi rikta ett stort tack till vår kunder och deras fortsatta förtroende, liksom våra fantastiska medarbetare för ert otroliga driv.

Nu blickar vi framåt mot ett händelserikt 2022!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

March 18, 2022

Fler satsar på TimeWinder

Förra veckan signade vi ett avtal med Larmassistans Östergötland som nu kommer att använda sig av vårt tidrapporteringsverktyg TimeWinder

Efter samtal och diskussion lade företaget också fram ett förslag och önskemål – att kunna hantera sina scheman i TimeWinder. Tack vare Larmassistans feedback kan nya och gamla kunder nu använda vår funktion schemahantering i appen.

Vill ni också slippa huvudvärk av administrativt arbete? Kontakta oss så hjälper vi er.

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

Läs mer

March 15, 2022

Digitalcap signar avtal med Prima Trafikskola

Prima Trafikskola signar avtal med Digitalcap och blir nu en av våra helhetskunder

Det innebär att vi kommer att bistå Prima Trafikskola med en helhetslösning där vi ska uppdatera och modernisera hemsidan samt bygga en helt ny webbshop med spännande funktioner. Utöver det ska vi också vidareutveckla Prima Halkbana och bidra med copy till deras nyhetsbrev.

Vi älskar den här typen av kunder. Med vår breda in-house-kompetens har kunden endast en kontaktperson och slipper på så vis att bolla mellan flera olika. Det är en smidig lösning som funkar för de flesta!

Prima Trafikskola sitter i centrala Norrköping och erbjuder olika körkortsutbildningar, samtidigt som de aktivt arbetar mot ett hållbart samhälle genom att minska sin negativa klimatpåverkan. Det är något vi på Digitalcap värdesätter högt!

Behöver ert företag hjälp med den digitala närvaron? Känner ni att det är svårt att veta vart ni ska börja? Hör av er till oss så hjälper vi er med en helhetslösning!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 22, 2022

Digitalcap bygger drönarsimulator åt IBG

Sommaren 2021 startade vi ett spännande och lärorikt arbete tillsammans med IBG

Då utförde vi fas ett och tog fram en prototyp för företagets drönarprojet. Nu inleder vi en spännande fas två.

Genom samarbetet med Independent Business Group (IBG) har vi på Digitalcap nu tecknat ett kontrakt med Kookiejar of Sweden AB. Syftet med projektet är att ta fram ett simuleringsverktyg baserat på prototypen från fas ett. Projektet är viktigt för att visa hur Sveriges kommuner kan hantera luftrum, hur vi i framtiden kan hantera både logistik och transport av människor och detta kopplat till både miljö och ökad effektivitet.

Kookiejar, som bygger vertiports (start- och landningsplatser för drönare), kommer att berätta mer om fas två och simulatorn på Almedalsveckan i sommar. Det ser vi fram emot!

IBG undersöker samtidigt fas tre av projektet och planerar att ta det vidare för att färdigställa ett verktyg för luftrumssimulering och design. IBG är engagerade i CORUS-XUAM och Greenflyway, där luftrum utgör en stor del av projektens leverabler.

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

February 17, 2022

Digitalcap blir UngDrive ambassadörer för hela Östergötland

UngDrive är tillbaka och nu med en satsning på regional nivå

Digitalcap har tidigare agerat ambassadörer för Norrköpings Kommun, men 2022 kommer vi att ta hand om hela Östergötland. Det är en ära och roll som vi gärna axlar.

UngDrive riktar sig till ungdomar mellan 15-18 år som drömmer om att få testa på entreprenörskap och att vara egenföretagare under en sommar. Vi kommer att fokusera på att förmedla kunskap som kan vara till hjälp för att starta eget. Samtidigt tar vi in coacher från olika företag som kan inspirera och maximera upplevelsen för ungdomarna.

Det hela börjar i år med en kickoff-vecka som hålls i Louis De Geers vackra lokaler i Norrköping. Där kommer vi att vara intensiv och rolig utbildning med massor av aktiviteter och tävlingar.

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

CSR Projekt

Läs mer

February 15, 2022

Ett tätare samarbete med Tupac

Nu ligger ytterligare ett spännande projekt med Tupac i pipen. Vi ska hjälpa företaget att bygga en helt ny hemsida. Vårt tidigare samarbete är ett internt IT-projekt där vi bygger en skräddarsydd lösning åt Tupac. Det innebär att vi nu gör ytterligare en rolig affär med det lokala bolaget.

I arbetet med hemsidan kommer vi att fokusera på att skapa en modern sida som möter de krav och förväntningar som finns idag. Vi kommer även att följa företagets grafiska profil och på så vis bygga en hemsida som andas Tupacs varumärke

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

February 8, 2022

Digitalcap förlänger avtal för sociala medier

Olssons bil växer på sociala medier och mycket tack vare ett ihärdigt arbete från Digitalcap.

Sedan ett par månader har vi ansvarat och skött bilförsäljarens sociala medier. Det är ett roligt och varierat uppdrag där vi sköter allt från foto, copy, publicering och interaktion med följare.

När vi tog över instagramkontot hade Olssons bil 796 följare. Idag har kontot passerat 5500 följare och vi siktar på att fortsätta i den riktningen under 2022. Tack Olssons bil för ert förtroende!

Är ert företag sugna på att se hur vårt arbete med sociala medier fungerar? Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 3, 2022

Digitalcap fortsätter växa inom webb

Välkommen till Digitalcap Abbas!

Senaste tiden har vår webbyrå vuxit. Det har ställt nya krav på oss och vi har nu kompletterat Digitalcap-familjen med ytterligare en stjärna – Abbas!

Abbas kommer främst att arbeta med avancerade hemsidor och webbprojekt åt spännande kunder. Det vet vi att han kommer göra på ett grymt sätt, för på bara två månader har han redan levererat fantastiska resultat. Nu längtar vi efter att se vad mer han kan bidra med.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 2, 2022

Release av Lagerqvist nya hemsida

Vi på Digitalcap älskar att arbeta med lokala företag

Därför fortsätter vi att leverera hemsidor till företag i Norrköping. I vårt senaste projekt har vi hjälpt Lagerqvist att skapa en helt ny hemsida.

Tidigare hade företaget en enkel sida som inte stämde överens med bilden de ville förmedla. Tillsammans bestämde vi oss för att ta bort rubbet och börja om från början – med ett tomt blad. Den nya hemsidan har ett nytt koncept och vi har lagt stort fokus på att den ska andas Lagerqvist, samtidigt som den självklart är modern och responsiv.

Resultatet, som vi är stolta och nöjda över, hittar du här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

January 13, 2022

Release för ny hemsida och e-handel

Idag lanserar vi äntligen nya hemsidan och webbshopen för ingen mindre än För Evigt Min.

Utifrån kundens önskemål har vi skapat en webbshop som stämmer överens med företagets grafiska profil och samtidigt har en responsiv webbdesign. Allt för att möta de krav som besökare ställer på dagens hemsidor.

För Evigt Min tillverkar handgjorda produkter som hyllar livet och vi tackar för ett riktigt roligt projekt. Stort tack för förtroendet!

Resultatet hittar ni här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

January 13, 2022

Digitalcap lanserar Urbane Goats nya hemsida

Det har återigen blivit dags att lansera en ny hemsida. Denna gång är det för inga mindre än norrköpingsrestaurangen Urbane Goat. Vi på Digitalcap har fått möjligheten att skapa hemsidan och har fokuserat på att skapa en enkel och tydlig sådan, men som utstrålar Urbane Goats passion för mat och smaker.

Kolla in det färdiga resultatet här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

January 6, 2022

2022 öppnar starkt med en ny anställning

Vi är glada att ha dig tillbaka hos oss Adnan!

Digitalcap fortsätter att växa och vi har nu haft äran att heltidsanställa Adnan Kadrispahic. Adnan genomförde delar av sin praktik hos oss och vi insåg vilken stjärna han är. När vi var i behov av en grym kodare var Adnan ett självklart val!

Adnan kommer främst att arbeta med ett spännande inhouse-projekt mot en av våra kunder i Norrköping. Där kommer han att komplettera teamet som bygger ett affärssystem från grunden

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

December 30, 2021

Digitalcap summerar 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och vi ger Daniel Palombo, vår vd, ordet

Det har varit ett tufft år. Inte minst på grund av den rådande pandemin och de restriktioner som tillsatts i samhället. Trots detta har Digitalcap fortsatt framåt och vi kan nu summera 2021 som vårt bästa år någonsin. Vårt största fokus under 2021 var att öka vår omsättning, anställa mer personal och leverera mer resultat. Och det är precis vad vi gjort.

De senaste månaderna har gått i en rasande fart. Vi har tryckt gaspedalen i botten. Tack vare det har vi lagt en ordentlig grund för 2022, vilket ger oss god potential att växa och ta oss an nya mål. Det ska bli spännande att se vad framtida år erbjuder oss, samtidigt som vi ser tillbaka på det gångna året med glädje och tacksamhet.

Hårt arbete ger resultat

Vi vet att hårt arbete och kämparglöd alltid lönar sig. Detta blev väldigt tydligt när vi nu 2021 vann Årets Unga Företagare i Norrköping och kammade hem en andraplats i Östergötland. Detta gör oss oerhört stolta eftersom priset inte enbart mäter tillväxt, utan också samhällspåverkan och andra viktiga faktorer.

Som ambassadörer av UngDrive Academy fick vi möjligheten att göra något vi brinner lite extra för – att hjälpa och coacha ungdomar i deras första steg mot att bli unga entreprenörer. Detta är ett arbete som vi värderar högt och är stolta över. Vi är samtidigt tacksamma för att UngDrive valde oss som ambassadörer i Norrköping.

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till våra kunder, samarbetspartners, leverantörer och medarbetare för det gångna året. Nu lägger vi i ännu en växel och ser fram emot ett riktigt spännande 2022!

Gott nytt år önskar Digitalcap!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

December 29, 2021

Tre snabba om TimeWinder

Här listar vi de tre främsta fördelarna med vår tidrapporterings app TimeWinder

 1. Automatisk tidrapportering – Med GeoFence är det möjligt för era anställda att checka in och ut automatiskt när de anländer och lämnar arbetsplatsen.
 2. Underlag för löner – Den automatiska tidrapporteringen fungerar som underlag för löner och skickas direkt till löneansvarig på ert företag.
 3. Minskat pappersarbete – Med hjälp av TimeWinder automatiseras en stor del av era arbetsuppgifter, vilket leder till minskat administrativt arbete.

Vill ni veta mer? Kontakta oss så svarar vi på era frågor!

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

TimeWinder

Läs mer

December 21, 2021

Digitalcap lanserar Econovas nya hemsida

Idag lanserar vi Econovas nya hemsida som fått sig ett lyft inför kommande år

Tillsammans med kunden har vi arbetat fram en ny design med nya användbara funktionaliteter. Bland annat har vi byggt en meny med undersidor som ger hemsidan mer struktur, samtidigt som den är responsiv mot flera olika enheter. Detta är ett aktuellt krav på dagens hemsidor eftersom varje besökare kan använda olika typer av enheter.

På bild ser ni Ramin tillsammans med Econovas Carina.

Stort tack Econova. Vi är glada över det förtroende ni gett oss! Se det nya resultatet här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 24, 2021

Digitalcap signar avtal med Ernst Alexis

Ernst Alexis är ett företag som erbjuder skjortor och profilkläder till både business och fritid. Nu har vi fått äran och förtroendet att bygga deras nya hemsida och webbshop. Ett stort och spännande projekt som vi ser fram emot att jobba med.

Är ni i behov av att modernisera er befintliga hemsida eller ska ni starta en webbshop? Hör av er till oss så hjälper vi er att hitta den bästa helhetslösningen.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

October 12, 2021

Lansering av två nya hemsidor

Det har varit full rulle hos oss i sommar och idag lanserar vi säsongens tredje och fjärde hemsida. Denna gång är det för våra kunder Lingonfabriken och Lingon Food & Friends. Målet var att skapa två enhetliga hemsidor med några få designskillnader. Vår stjärna Ester har varit drivande och nedan kan ni se de snygga resultaten.

Lingonfabriken.se

Lingonfoodandfriends.se

Stort tack till Lingonfabriken och Lingon Food & Friends för förtroendet!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

September 7, 2021

Digitalcap deltar på välgörenhetsgolf

I fredags var vår CTO, Ramin Assadi, på ett golfevent med välgörenhetsorganisationen Tappra Barn

Vi tackar för att vi fick delta på ett trevligt event med ett fint initiativ – det är vi stolta över att få stötta! Tappra Barn arbetar för barn som har det tufft och strävar att hjälpa barnen på en lokal nivå.

Tillsammans med Ramin deltog också Jonathan Gunnarsson och Alexander Johansson från ITAB. Stort tack ITAB för att ni spelade i vårt lag.

Återigen tack till Tappra Barn för ert otroligt viktiga arbete och att vi fick delta på eventet!

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Blogg

Läs mer

September 2, 2021

Digitalcap signar avtal med Grehns Plåt

Grehns plåt behöver en ny hemsida och har valt Digitalcap som leverantör

Grehns plåt grundades 1895 och har sedan dess utvecklats från ett traditionellt bleckplåtslageri till en modern plåtarbetesindustri. Detta vill vi förmedla på den nya hemsidan, liksom att de tillverkar kundanpassade produkter av tunn plåt samt profiler med modern teknik, hög teknisk kompetens och stor flexibilitet.

På bilden ser ni Mona Gustavsson ansvarig för order och inköp tillsammans med vår CTO Ramin. Tack för förtroendet!

Behöver ditt företag hjälp med ny hemsida, eller vill ni uppdatera er befintliga hemsida? Kontakta oss så hjälper vi er!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

August 25, 2021

Digitalcap växer

Glada nyheter från Digitalcap!

Vår Software Developer John Bastay är från och med 1e september heltidsanställd på Digitalcap. Han har tidigare kört deltid med TimeWinder-familjen, men ska nu vara konsult på helhet för oss på ett spännande produktföretag i Norrköping.

Det är superkul att äntligen få ha John på heltid och hela teamet ser fram emot en spännande och fartfylld tid tillsammans!

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

IT-Konsulter

Läs mer

August 21, 2021

Digitalcap signar avtal för två hemsidor

Lingonfabriken och Lingon food and friends ska få två nya sidor.

Lingonfabriken och Lingon Food & Friends är två av Norrköpings mest populära restauranger. För att stärka sitt varumärke ytterligare behöver även hemsidorna vara moderna och anpassade till besökarna. Därför ska vi på Digitalcap bygga en ny hemsida åt respektive restaurang. Det ser vi fram emot!

I Lingonfabrikens mysiga lokaler serveras smakrik husmanskost och på Lingon Food & Friends serveras lyxig fast food. Vi tackar er för förtroendet!

På bild ser ni vår Marketing Manager Ester, som ska bygga hemsidorna, och restaurangernas ägare Tony med personal.

Behöver ditt företag hjälp med en ny hemsida? Kontakta oss så hjälper vi er gärna!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer