Digitalcap x mannam

Vi inleder ett spännande arbete tillsammans med Mannam, och vi ser verkligem fram emot arbetet vi har framför oss!

Arbetet kommer att bestå av två viktiga delar, där våra teammedlemmar Ester och Constanza kommer att samarbeta tätt.

För den första delen av projektet är det Constanza som kommer att spela huvudrollen. Hon kommer att ta sig an uppgiften att skapa en modern och lättnavigerad hemsida åt Mannam. Vår målsättning är att skapa en webbplats som inte bara är visuellt tilltalande utan också enkel att använda och navigera på. Vi tror att detta kommer att ge Mannam en stark online-närvaro och hjälpa dem att nå ut till sin målgrupp på ett mer effektivt sätt.

Den andra delen av vårt arbete med Mannam kommer att ledas av Ester. Hennes främsta uppgift blir att producera, publicera och analysera innehåll på Mannams digitala kanaler. Detta innebär att vi kommer att arbeta på att skapa engagerande och relevanta inlägg som kommunicerar Mannams budskap och värden på ett övertygande sätt. Dessutom kommer vi att noggrant följa och analysera hur detta innehåll presterar för att kunna optimera vår strategi och leverera ännu bättre resultat.

Vi vill tacka Mannam för det förtroende de har visat oss genom att välja att samarbeta med oss på Digitalcap. Vi är övertygade om att detta kommer att bli ett framgångsrikt samarbete, och vi ser fram emot att ta itu med dessa utmanande och spännande projekt.

Självklart kommer vi att hålla er uppdaterade när våra projekt går live, så håll utkik efter kommande uppdateringar!

Behöver du eller ditt företag hjälp med att navigera i den digitala djungeln och vill ha skräddarsydda lösningar? Tveka inte att kontakta Ester. Hon är redo att boka in ett möte för att diskutera era specifika behov och mål!

Behov

Lösning

Resultat

No items found.

DIGITALCAP

Framtiden är redan här!