Vi skapar och utvecklar IT-projekt

På Digitalcap hjälper vi ert företag att utveckla befintliga IT-projekt eller skapar ett helt nytt - oavsett vilka behov ni har.

Helhetslösningar

På Digitalcap tar vi inte bara rena konsultuppdrag. Vi ansvar också för hela projekt - från start till mål, och tar fullt ansvar för allt inom utveckling, kvalitetssäkring, förvaltning, planering och uppföljning. Vi har stor vana att arbeta på plats, tillsammans med våra kunder, men kan också styra projekten från vårt huvudkontor i Norrköping, eller på distans. Tack vare samarbetspartners i Asien och Europa har vi också möjlighet att ta in internationell arbetskraft.

Visualisering

Det kan vara svårt att beskriva och få människor eller intressenter att förstå vikten av ett projekt, en produkt eller tjänst. Men vi har en tendens att tro på det vi ser. Genom att visualisera en idé eller en tanke ökar förståelsen hos mottagaren. På Digitalcap hjälper vi er att visualisera er dröm.

I framtiden kommer vi att kunna hantera både logistik och transport av människor med hjälp av luftrum. Men det låter näst intill osannolikt, ändå är det sant. I ett av våra spännande projekt fick vi vara med och visualisera för Sveriges kommuner hur detta ska gå till och hur vi på så vis kan agera mer miljövänligt och effektivt.

Skräddarsydda system

På dagens marknad finns en uppsjö av system och lösningar att tillgå. Ändå kan det vara svårt att hitta rätt. Kanske önskar ni att två system vore ett? Eller så har ni haft sådan tillväxt att något nytt och skräddarsytt krävs för just er verksamhet?

Med Digitalcap som partner är tiden för gula post it-lappar förbi. Tillsammans skapar vi ett system eller program som löser era problem på ett innovativt och effektivt sätt - helt utifrån era unika behov och önskemål. Slipp upplärning av flera komplicerade system och håll er till ett som är enkelt och anpassat efter er verksamhet.

Lämna papper och penna och förlita er istället på en datamiljö designad för er.

Vidareutveckling av befintligt system

Ett system eller program kan behöva rensas upp, byggas om eller vidareutvecklas. Kanske har era behov också vuxit på vägen? Vi tar oss gärna an nya utmaningar och räds inte för att kasta oss in i ett aktivt projekt som någon annan kanske utvecklat innan oss. Digitalcap är en flexibel partner som alltid finns tillgänglig - oavsett var eller när ett problem eller en fråga uppstår.

Vi ser inte tidigare fel eller utvecklingspotential som något problem, utan snarare som en möjlighet att få utveckla det ni har och göra det ännu bättre. Med flexibla lösningar och ett gäng kompetenta och erfarna programmerare kan vi justera, förändra eller vidareutveckla ert system - oavsett vilket programmeringsspråk som krävs.

Apputveckling

Ibland är inte ett system eller en hemsida nog. Vi upptäcker ständigt nya behov hos oss eller våra kunder. Och de måste tillfredsställas. En användarvänlig och väldesignad app kan vara ett bra alternativ att göra detta på, oavsett om det är för egen räkning eller åt era kunder.

Kompetens, tid och tålamod är A och O för att utveckla en app. Ni har kanske allt, eller inget? Oavsett skäl tar vi oss gärna an nya uppdrag där apputveckling står i fokus. Med erfarenhet och kunskap av liknande uppdrag - åt oss själva och kunder, är vi mer än redo att stå till hands och skapa morgondagens app.

Kolla in Våra
Nyheter & Kundcase

Här hittar ni alla nyheter och kundcase kopplade till våra IT-projekt.

April 22, 2024

Digitalcap x Petwelltech

Vi startar nu ett spännande projekt tillsammans med Petwelltech, där vi kommer att utveckla en app som ska integreras med Petwelltechs befintliga hårdvara.

Under projektets gång kommer vi att samarbeta nära med både kunden och hårdvaruteamet för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

Den färdiga appen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning på både iOS och Android-enheter, vilket kommer göra den tillgänglig för en bred publik.

Vi räknar med att kunna leverera projektet i början av juli och ser fram emot att dela med oss av mer information då!

Tack Petwelltech för ert förtroende!

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

February 3, 2023

Digitalcap x I Woof U

Vi startar Februari med riktigt roliga nyheter! Vi har fått förtroendet att arbeta tillsammans med I Woof U, en digital mötesplats för hundar, hundägare och hundpassare.

Vi har under början av året piffat upp den befintliga hemsidan genom att följa den grafiska profilen och grundarnas önskemål där ett stort fokus ledat i att skapa en användarvänlig sida. Vi har även kopplat e-commerce mot hemsidan där det kommer säljas kurser och produkter kopplat till målgruppen.
I Woof U har en befintlig app som vi även där kommer vidareutveckla, dels genom att lägga till fler betalalternativ, förbättra kommunikationen och den sociala interaktionen mellan appens användare.

Ett stort och mångsidigt projekt som vi ser fram emot att leverera till kund!

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

June 2, 2022

Drönarsimulator i Gävle

Tillsammans med IBG och Kookiejar of Sweden har Digitalcap byggt en drönarsimulator, som är en del av ett större drönarprojekt. I veckan var vi på plats i Gävle för att visa upp simulatorn. Det är alltid spännande att presentera sådant som vi verkligen tror på. Samtidigt var det roligt att vara ute på vägarna igen efter pandemin.

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

February 22, 2022

Digitalcap bygger drönarsimulator åt IBG

Sommaren 2021 startade vi ett spännande och lärorikt arbete tillsammans med IBG

Då utförde vi fas ett och tog fram en prototyp för företagets drönarprojet. Nu inleder vi en spännande fas två.

Genom samarbetet med Independent Business Group (IBG) har vi på Digitalcap nu tecknat ett kontrakt med Kookiejar of Sweden AB. Syftet med projektet är att ta fram ett simuleringsverktyg baserat på prototypen från fas ett. Projektet är viktigt för att visa hur Sveriges kommuner kan hantera luftrum, hur vi i framtiden kan hantera både logistik och transport av människor och detta kopplat till både miljö och ökad effektivitet.

Kookiejar, som bygger vertiports (start- och landningsplatser för drönare), kommer att berätta mer om fas två och simulatorn på Almedalsveckan i sommar. Det ser vi fram emot!

IBG undersöker samtidigt fas tre av projektet och planerar att ta det vidare för att färdigställa ett verktyg för luftrumssimulering och design. IBG är engagerade i CORUS-XUAM och Greenflyway, där luftrum utgör en stor del av projektens leverabler.

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

February 15, 2022

Ett tätare samarbete med Tupac

Nu ligger ytterligare ett spännande projekt med Tupac i pipen. Vi ska hjälpa företaget att bygga en helt ny hemsida. Vårt tidigare samarbete är ett internt IT-projekt där vi bygger en skräddarsydd lösning åt Tupac. Det innebär att vi nu gör ytterligare en rolig affär med det lokala bolaget.

I arbetet med hemsidan kommer vi att fokusera på att skapa en modern sida som möter de krav och förväntningar som finns idag. Vi kommer även att följa företagets grafiska profil och på så vis bygga en hemsida som andas Tupacs varumärke

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

January 25, 2021

Digitalcap signar avtal med QR Motor

I fredags blev det klart att Digitalcap ska inleda ett spännande samarbete med QR Motor

Förra året sålde bilhandlaren fler än 2000 bilar och i samband med det är Stockholmsföretaget i behov av ett helt nytt logistik/CRM-system för att effektivisera sina processer och arbetssätt. Vi är spända och ser fram emot att arbeta i detta roliga projekt.

QR Motor befinner sig i en extrem expansionsperiod och har tredubblat sin omsättning tre år i rad. Nu har det blivit dags för dem att starta upp på flera orter runt om i Sverige.

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer

September 7, 2020

Digitalcap signar avtal med Colorama

Under sommaren har vi på Digitalcap haft förmånen att bygga ett inloggningssystem åt Colorama och deras proffskunder

Det har varit ett roligt och spännande uppdrag och vi tackar Colorama för förtroendet.

Precis som Colorama erbjuder Digitalcap mer än ni kanske först tror. Vår styrka ligger i vår breda kompetens och att vi ser möjligheter där andra ser hinder. Så, oavsett om ni behöver en app, hemsida, ett inloggningssystem eller en konsult inom mjukvaruutveckling hjälper vi er gärna. Inga projekt är för små, stora eller omöjliga för Digitalcap!

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

IT-Projekt

Läs mer