Webbyrå

Är ni på jakt efter en professionell webbyrå i Norrköping? Digitalcap är en fullservicebyrå som erbjuder tjänster inom webbutveckling, webbdesign, UX, SEO och copywriting.

VÅra
Hemsidor i toppklass!

Ett av de viktigaste och mest effektiva sätten för företag att nå ut till sin målgrupp är genom en hemsida. Idag finns en mängd olika knep för att skapa den perfekta hemsidan, men det handlar inte bara om utseende, utan också funktionalitet som får användaren att stanna kvar på just er hemsida. På Digitalcap vet vi hur en sida ska utformas för att nå ut till världen.

Design

Vi hjälper er att ta fram en design som passar just er. Det gör vi genom att följa er grafiska profil eller genom att utforma något helt nytt - från grunden. När ni är nöjda med design och utseende fortsätter vi med nästa fas och skapar själva sidan.

Verktyg

Digitalcap anpassar och bygger er hemsida efter era önskemål. Vi har stor vana att arbeta i WordPress och Webflow, men kan även programmera hela er sida från grunden.

Nedan ser ni några av våra paket. Utöver det kan ni komplettera paketen med fotografering, filmning och textskrivande av oss.

RESPONSIV DESIGN

Över 50% av användarna som besöker er nya hemsida gör det via mobilen. Det är därför viktigt att sidan är responsiv, det vill säga att den fungerar lika bra på alla enheter - oavsett skärmens storlek. När vi bygger er sida arbetar vi alltid utifrån detta.

Vi hjälper dig!

Syns du inte, finns du inte. I den digitala världen är detta oerhört viktigt. Ni behöver en hemsida som lockar era kunder. Förutom designen behöver den också vara användarvänlig och tillgänglig.

Hemsida
Paket BAS

Med vårt första paket får ni en enkel hemsida, designad utifrån ett tema, med grundläggande funktioner.

Utvecklad hemsida i WordPress med tema

Snabb utveckling

3-5 undersidor på din sida

Enkelt kontaktformulär

Enstaka tillägg som installeras

Simpel mallbaserad design

Begränsad bildredigering

Hemsida
Paket E-Handel

Med vårt andra paket får ni en mer avancerad hemsida - till exempel en webbshop. Här skräddarsyr vi designen i enlighet med era önskemål.

Utveckling i WooCommerce eller Webflow

E-handel

6-9 undersidor på sidan

Olika kontaktformulär

Google Analytics

Sociala medier

Friare & anpassad design

Viss bildredigering

Hemsida
Paket AVANCERAD

Med vårt tredje paket får ni en mer avancerad och skräddarsydd hemsida som utgår från er grafiska profil. Vi utvecklar den i programmet Webflow, vilket gör det möjligt för er att få mer avancerade funktioner. Vi kan även programmera er sida från grunden.

Utvecklad hemsida i Webflow eller kodning

20-30 undersidor på din sida

Skräddarsydda kontaktformulär

Design efter din grafiska profil

Bildredigering på sidan

Bättre sökordsoptimering

Grafisk utveckling såsom ikoner & banners

Kolla in Våra
Nyheter & Kundcase

Här hittar ni alla nyheter och kundcase kopplade till vår webbyrå.

July 10, 2024

InLoVe Bemanning x Digitalcap

Vi har lanserat en ny hemsida för InLoVe Bemanning AB!

Vi på Digitalcap har skapat och lanserat en helt ny hemsida för InLoVe Bemanning AB! InLoVe Bemanning, ett bemannings- och rekryteringsföretag baserat i Norrköping, specialiserar sig inom industri, logistik och verkstad. Genom vår nya hemsida har vi strävat efter att förbättra deras digitala närvaro och göra det enklare för både företag och arbetssökande att interagera med dem.

Vad är nytt?

Användarvänlig design: Hemsidan är utformad för att vara lätt att navigera, oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Vi vill att alla användare ska få en smidig och positiv upplevelse.

Kontaktmöjligheter: Vi har gjort det enkelt för både arbetssökande och företag att komma i kontakt med InLoVe Bemanning AB. Oavsett om du söker jobb eller behöver rekrytera personal, hittar du snabbt relevanta kontaktuppgifter och formulär för att nå rätt person.

Smidig länk för arbetssökande: Arbetssökande kan nu enkelt hitta och söka bland lediga tjänster via en smidig och användarvänlig länk. Detta gör jobbsökandet snabbare och mer effektivt.

Säker och snabb: Hemsidan är optimerad för snabb laddningstid och hög säkerhet, vilket är viktigt för både användarupplevelse och skydd av data.

Vi på Digitalcap är mycket stolta över den nya hemsidan för InLoVe Bemanning och ser fram emot att höra vad ni tycker! Besök gärna inlovebemanning.se och upptäck vad de har att erbjuda!

Tack för ert fortsatta förtroende och stöd. Vi ser fram emot att fortsätta leverera förstklassiga digitala lösningar.

Digitalcap – Framtiden är redan här!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 26, 2024

Digitalcap x Let's Dome

Sedan en tid tillbaka har vi tillsammans med Let’s Dome utvecklat en dynamisk hemsida som fungerar som en central navpunkt för information om deras produkter. Utöver denna plattform har vi även skapat en logga och grafisk profil stärka deras varumärkesidentitet.

Let’s Dome är ett bolag som specialiserar sig på att tillhandahålla kupoler till både företag och privatpersoner. Deras kupoler erbjuder mångsidiga användningsområden, från trädgårdsanvändning och glamorös camping (glamping), till användning som privata telefonbås på kontor.

Om du vill lära dig mer om Let’s Dome och deras produkter, och samtidigt se hur bra hemsidan blev, besök letsdome.com

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 5, 2024

Digitalcap x Rekovida

Vi har nu påbörjat ett spännande projekt tillsammans med Rekovida.

Rekovida erbjuder In-house rehabkoordinatorer, som är specialiserade på att hjälpa företag att strukturera och förbättra sin arbetsmiljö. Deras engagemang gör det möjligt för företag att skapa en säker och hälsosam arbetsplats för sina anställda.

Vårt uppdrag är att skapa en modern och attraktiv hemsida som inte bara presenterar Rekovidas tjänster utan också lyfter fram företagets kärnvärden och passion för verksamheten.
Genom att erbjuda lättillgänglig och relevant information på hemsidan strävar vi efter att ge besökarna en klar och detaljerad bild av Rekovidas tjänster och hur de kan dra nytta av dem.

Målet med arbetet är att stärka Rekovidas närvaro och varumärke online och på så sätt öka kännedomen för verksamheten. Genom att erbjuda en användarvänlig och informativ hemsida vill vi också göra det enklare att komma i kontakt med Rekovida och ta del av deras tjänster.

Stort tack Rekovida för förtroendet!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 1, 2024

Digitalcap x Home Call


Vi är stolta över att vi nu har lanserat Home Calls helt nya hemsida, skapad i Webflow!

Vår vision när vi gick in i detta projekt var att inte bara skapa en webbplats, utan att bygga en digital närvaro som verkligen skulle spegla Home Calls identitet och erbjuda besökarna en engagerande och minnesvärd hemsida. Genom att kombinera Home Calls starka engagemang med vår expertis inom webbutveckling och design skapade vi, genom Webflow, en plattform som är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Den nya hemsidan är inte bara ett digitalt skyltfönster för Home Call utan är en plattform som sätter deras tjänster i centrum, lockar besökare att utforska och interagera samt ger en tydlig bild av vad Home Call har att erbjuda.

Vi vill tacka Home Call & co för ert förtroende och samarbete i detta projekt.

Klicka dig gärna in på Homecall.se för att utforska deras nya hemsida!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

December 22, 2023

Fortsatt samarbete med Prima trafiksskola

I den digitala världen är en välfungerande webbplats avgörande för företag i alla branscher. För Prima Trafikskola i Norrköping är detta särskilt viktigt, då de inte bara erbjuder körkortsutbildningar utan också strävar efter att vara en del av ett hållbart samhälle. På Digitalcap delar vi deras engagemang för hållbarhet och har nöjet att fortsätta vårt samarbete med Prima Trafikskola.

Vi har haft nöjet att arbeta tillsammans med Prima Trafikskola under en längre tid. Genom åren har vi sett deras verksamhet utvecklas och anpassas för att  möta behoven hos deras elever och samtidigt följa den tekniska utvecklingen. Vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete genom att erbjuda en helhetslösning som bl.a. inkluderar kontinuerlig uppdatering och modernisering av deras webbplats.

Samarbetet med Prima Trafikskola är en av de många anledningarna till varför vi älskar vårt arbete på Digitalcap. För oss är varje projekt unikt, och Prima Trafikskola är inget undantag. Med en bred kompetens in-house kan vi erbjuda Prima Trafikskola en smidig och effektiv process där de endast behöver ha en kontaktperson.

Vi kommer fortsätta arbeta mot att ge Prima Trafikskola en modern och funktionell webbplats samtidigt som vi stöder deras ytterligare kommande projekt. Vi ser fram emot att vara en del av deras framgångsrika resa och ser fram emot våra framtida projekt tillsammans.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

December 13, 2023

Digitalcap x mannam

Vi inleder ett spännande arbete tillsammans med Mannam, och vi ser verkligem fram emot arbetet vi har framför oss!

Arbetet kommer att bestå av två viktiga delar, där våra teammedlemmar Ester och Constanza kommer att samarbeta tätt.

För den första delen av projektet är det Constanza som kommer att spela huvudrollen. Hon kommer att ta sig an uppgiften att skapa en modern och lättnavigerad hemsida åt Mannam. Vår målsättning är att skapa en webbplats som inte bara är visuellt tilltalande utan också enkel att använda och navigera på. Vi tror att detta kommer att ge Mannam en stark online-närvaro och hjälpa dem att nå ut till sin målgrupp på ett mer effektivt sätt.

Den andra delen av vårt arbete med Mannam kommer att ledas av Ester. Hennes främsta uppgift blir att producera, publicera och analysera innehåll på Mannams digitala kanaler. Detta innebär att vi kommer att arbeta på att skapa engagerande och relevanta inlägg som kommunicerar Mannams budskap och värden på ett övertygande sätt. Dessutom kommer vi att noggrant följa och analysera hur detta innehåll presterar för att kunna optimera vår strategi och leverera ännu bättre resultat.

Vi vill tacka Mannam för det förtroende de har visat oss genom att välja att samarbeta med oss på Digitalcap. Vi är övertygade om att detta kommer att bli ett framgångsrikt samarbete, och vi ser fram emot att ta itu med dessa utmanande och spännande projekt.

Självklart kommer vi att hålla er uppdaterade när våra projekt går live, så håll utkik efter kommande uppdateringar!

Behöver du eller ditt företag hjälp med att navigera i den digitala djungeln och vill ha skräddarsydda lösningar? Tveka inte att kontakta Ester. Hon är redo att boka in ett möte för att diskutera era specifika behov och mål!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

December 7, 2023

Digitalcap x Mobitron

Spana in ett av våra senaste projekt, Mobitrons nya hemsida!

Mobitron behövde en webbplats som var både stilren och modern, där alla, oavsett teknisk bakgrund, kunde utforska produkterna och begära offert på ett enkelt sätt. Med fokus på användarvänlighet och flerspråkighet har vi tagit detta behov till nästa nivå.

- Global Tillgänglighet: Genom att göra webbplatsen flerspråkig har vi hjälpt Mobitron att nå ut till nya marknader och kunder över hela världen.

- Enkel Navigering: Vi har noga granskat och optimerat varje länk för att säkerställa en sömlös och användarvänlig upplevelse.

- Design och Funktion: Vår design balanserar elegans med en modern och lekfull touch som representerar Mobitron perfekt.

Gå in och kolla in Mobitron.com idag och utforska deras fantastiska produkter. Om du är intresserad, är det smidigt att begära en offert direkt på webbplatsen!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 28, 2023

Välkommen senaste tillskottet på Digitalcap - Constanza

Constanza är en erfaren UX- och grafisk designer med bakgrund inom skapande av bokningssystem för fritidsanläggningar runt om i Sverige. Hennes färdigheter kommer att bidra mycket till våra kommande projekt!

På sin fritid är Constanza en entusiastisk DIY-are som gillar att pyssla, virka, sticka och umgås med sin katt Bert.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Constanza och ta Digitalcap till nya höjder. Varmt välkommen!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 16, 2023

Digitalcap bjuder in till webinar med fokus på utökningen av visselblåsarlagen

Snart utökas visselblåsarlagen! Från den 17 december kommer lagen att omfatta alla arbetsplatser med 50 eller fler anställda.

Häng med oss på Digitalcaps i vårt kommande webinar, där vi visar hur du kan göra din hemsida ännu bättre och mer attraktiv genom att tydligt markera att ditt företag stödjer visselblåsare.

Vi kommer att guida dig genom de nya ändringarna i visselblåsarlagen och Qnister kommer presentera sin säkra, anonymiserade och användarvänliga lösning - Qnister Whistle, som hjälper dig att följa lagen och stödja dina anställda.

Tidigare har lagen endast gällt arbetsplatser med minst 250 anställda, så det är viktigt att du håller dig uppdaterad. Anmäl dig till vårt webinar där vi kommer att gå igenom de senaste förändringarna och vad din verksamhet behöver vara medveten om.

Du hittar anmälan via länken här.

När? 30 november kl. 10.00-10.45. Missa inte det!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 2, 2023

Digitalcap x Pousettovis

Denna vecka lanserade vi ett spännande projekt som vi har arbetat på under en tid - Pousettovis helt nya webbplats.

Tillsammans med kundens starka engagemang har vi skapat en helt ny webbplats i Webflow. Vårt fokus har varit att skapa en stilren, men samtidigt lekfull och engagerande webbplats för att framhäva Pousettovis arbete och deras erbjudanden.

Ett stort tack till Gabriel för att han valde oss och gav oss förtroendet att ta hand om detta projekt!


Klicka er in på Pousettovis.se för att se hur bra det blev!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

October 10, 2023

Digitalcap x Nordflora

Vi startar nu ett spännande arbete för Nordflora som kommer innehålla två större projekt.
Ena delen kommer vara att skapa en snabb, lättnavigerad e-handel och i den andra delen kommer Ester producera, publicera och analysera innehåll på Nordfloras digitala kanaler.

Stort tack Nordflora för ert förtroende!
Behöver du eller ditt företag hjälp med att förstå den digitala djungeln? Kontakta Ester så bokar hon in ett möte, skräddarsytt för just er!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

October 5, 2023

Digitalcap x Sandvik Gård

Idag har Ester och Peter varit på Sandvik gård för att träffa en av våra nya kunder inom digital marknadsföring.
Vi ser fram emot att starta igång projektet och börja producera innehåll!

Stort tack Sandvik Gård för förtroendet!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

August 31, 2023

Vi lanserar Konciensias hemsida

Vi är glada att kunna berätta att vi nu gått live med Konciensias nya hemsida!

Det har varit riktigt roligt att vara en del av detta projekt, där vi har lagt stor vikt vid både design och användarvänlighet. Klicka er in på konciensia.se för att upptäcka och utforska deras nya hemsidan!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

August 16, 2023

Vi skapar även mindre, informativa onepage sidor

Detta är något vi gjort för vår kund Sunergi.

Här har vi tillsammans med kund tagit fram en design och skapat en informativ webbplats där deras kunder enkelt kan navigera och ta del av väsentlig information. Stort tack för ert förtroende!

Idag är det vanligt att det första man gör när man kommer i kontakt med ett nytt företag är att gå in på deras hemsida.


Men vad händer om företaget inte har en hemsida, eller om den är gammal och inte uppdaterad?
Tyvärr väljer många kunder att vända sig till någon annan, kanske till och med till en konkurrent. En företagshemsida fungerar som ett digitalt skyltfönster och kan vara skillnaden mellan att få en ny kund eller förlora dem.

Så även om ni inte känner att ni behöver en stor och komplex hemsida med flera undersidor, rekommenderar vi alltid att ni åtminstone har en enkelsidig hemsida som fungerar som ett skyltfönster ut mot kunden. Denna onepage-sida kan ge en översikt av företaget, era produkter eller tjänster och kontaktuppgifter. Den behöver inte vara komplicerad utan kan vara enkel och stilren, men ändå ge en professionell känsla.

Låt inte en föråldrad eller obefintlig hemsida riskera att förlora potentiella kunder till era konkurrenter!

Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att förfina din webbnärvaro!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

August 8, 2023

Vi hjälper er med hosting!

Ni vet väl om att vi erbjuder hosting för både nya och befintliga hemsidor.

Genom att använda er av vårt server och supportavtal får ni ta del av
🔹Hostning på våra VPS Servrar
🔹Dagliga backuper
🔹Säkerhetssystem som blockar för attacker på hemsidorna
🔹Uppdateringar av hemsida och plugins
🔹Support och hjälp kring hemsidan och server
🔹Underhåll av server

Vi erbjuder även 24/7 support vilket innebär att vårt team alltid finns redo att hjälpa er oavsett tid på dygnet!

Är detta något som ert företag behöver hjälp med? Kontakta oss så berättar vi mer!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

May 9, 2023

Digitalcap x Byggmäklaren

Vi signar avtal med byggmäklaren gällande ett omfattande projekt som vi kommer att arbeta med under en tid framöver.Vi ser fram emot att sätta igång och vi kommer självklart att hålla er uppdaterade om projektets lansering!

Tack ör förtroendet!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

April 18, 2023

Digitalcap x SA-svetsteknik

Sedan en tid tillbaka har vi ett löpande arbete med SA Svetstekniks sökordsoptimering samt tagit över deras befintliga sida för hosting.

SA-svetsteknik är en detaljhandel inom svets. SA-svetsteknik är stolta över sin höga kompetens och kvalitet och deras förmåga att möta kundernas önskemål.

Genom att optimera hemsidan för relevanta sökord ökas chansen att hemsidan visas på första sidan av sökmotorerna och lockar där med fler besökare. Det är viktigt att använda de sökord som är relevanta för din verksamhet och som används av din målgrupp när de söker efter information på nätet. Genom att använda sökord i rubriker, text och länkar på hemsidan ökar relevansen och rankingen på sökmotorerna

Genom att fortsätta arbeta aktivt med sökordsoptimering kan du stärka din närvaro online och attrahera fler potentiella kunder till din hemsida.

Vill du veta mer om hur du kan öka trafiken till din hemsida?
Kontakta oss så hjälper vi dig!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 23, 2023

Vi hjälper er med er hosting!

Ni vet väl om att vi erbjuder hosting för både nya och befintliga hemsidor. Genom att använda er av vårt server och supportavtal får ni ta del av

- Hostning på våra VPS Servrar
- Dagliga backuper
- Säkerhetssystem som blockar för attacker på hemsidorna
- Uppdateringar av hemsida och plugins
- Support och hjälp kring hemsidan och server
- Underhåll av server

Vi erbjuder även 24/7 support vilket innebär att vårt team alltid finns redo att hjälpa er oavsett tid på dygnet!

Är detta något som ert företag behöver hjälp med?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 15, 2023

Vår webbyrå växer och vi anställer en ny säljare!

Vi fortsätter vår tillväxtresa på Digitalcap och idag har vi anställt Osman som ny säljare för vår webbyrå avdelning.

Osman har tidigare arbetat som säljare inom marknadsföring och på Digitalcap kommer hans fokus ligga i att knyta kontakter med nya kunder och presentera de olika lösningar vår webbyrå erbjuder, som hemsida, e-handel och sökordsoptimering. Men även hjälpa kunden att skapa en helhetslösning som resulterar i ett mer effektivt och ekonomiskt arbetssätt.

Ni som följt oss ett tag känner kanske igen Osman!

Osman var nämligen en av deltagarna i UngDrive 2021 och startade då ett företag inom te-handeln, där han producerade och levererade te till företag. Han fick även motta pris för att vara den deltagaren som hade bäst arbetsmoral.

Varmt välkommen till teamet Osman, vi ser fram emot en fartfylld vardag tillsammans!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 10, 2023

Digitalcap x Konciensia

Idag hade vi vårt första möte med Konciensia gällande deras nya hemsida som vi kommer utveckla.

Konciensia är aktiva i Norrköping och erbjuder konsult- och utbildningstjänster inom socialt arbete, vård och omsorg samt ledarskap och handledning.

Ett kreativt och spännande uppdrag som vi sett fram emot att börja arbeta med. Och självklart uppdaterar vi er när hemsidan är live!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 9, 2023

Digitalcap x NTC Norrköping

Vi fortsätter februari med fler roliga nyheter!
Inom kort kommer vi att lanserya fräscha hemsida och webshop.

NTC (Norrköpings tränings center) brinner för sund och naturlig träning, utan maskiner. Deras mål är att skapa människor som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens alla utmaningar – utan svårigheter.
Ett härligt team som det varit riktigt roligt att få arbeta tillsammans med! Vi ser fram emot att lansera sidan och självklart kommer vi uppdatera så fort den är live!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

January 19, 2023

Digitalcap signar avtal med VS Klinik gällande SEO

VS Klinik är en skönhetsklinik och hudklinik i Norrköping som vi nu ska hjälpa med att ranka högre på Google och därigenom få in mer kunder och fortsätta sin tillväxtresa.

På VS Klinik är deras vision att göra avancerade skönhetsbehandlingar tillgängliga för alla. De arbetar med de senaste teknikerna inom samtliga behandlingsområden för att leverera bästa möjliga resultat till sina kunder.

Varför är då sökordsoptimering viktigt?
97% av Sveriges internetanvändare använder Google. Dessutom görs över 55 miljoner Googlesökningar varje dag, bara i Sverige. Alltså är det stor chans att det söks efter just din tjänst eller produkt i detta nu.
Därför gäller det att göra det enkelt för kunderna att hitta fram och det är här sökmotoroptimeringen (SEO) är superviktig.

Sökmotoroptimering handlar om att optimera din webbplats för sökmotorerna. Detta innebär att webbplatser som möter användarnas förväntningar vid en Googlesökning blir belönade med högre ranking och kommer högre upp i sökresultatet!

Med det sagt, behöver ditt företag hjälp med SEO? Kontakta oss redan idag

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 24, 2022

Digitalcap lanserar IME ABs nya hemsida

Tillsammans med IME ab har vi tagit fram en design som stämmer bra överens med deras grafiska profil.

Utöver detta har vi arbetat för att skapa en lättnavigerad och responsiv hemsida som passar deras målgrupp.

IME ab är ett komplett industriserviceföretag som med sin breda och djupa kompetens skapar de bästa förutsättningarna för en störningsfri produktion.

Stort tack IME AB för förtroendet! Det har varit väldigt roligt att ta del av ert spännande arbete!

Surfa er in på imeab.se för att se hur bra hemsidan blev!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 21, 2022

Digitalcap signar avtal med Tellogruppen

Tiden går fort. December närmar sig med stormsteg och utanför vårt fönster klär snön Norrköpings gator. Men framför oss har vi en intensiv period med flera roliga och spännande projekt att slutföra innan årsskiftet. Ett av dem är att bygga en helt ny hemsida åt TelloGruppen.

Söderköpingsbolaget behöver en modern och väldesignad hemsidan som underlättar för kunderna. Det ska vi hjälpa dem med. Tillsammans kommer vi att skapa en sida som genomsyras av företagets familjära känsla, expertis och kärlek för tryckprocessen. Genom företagets grafiska profil kommer vi att skapa en personlig och interaktiv hemsida som lever upp till dagens krav och kundernas förväntningar.

Förutom det färdiga resultatet kommer ni senare också kunna följa hela processen – från idé till färdigställd hemsida. Det ser vi fram emot att dela med oss av!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 15, 2022

Digitalcap lanserar Tallbackens Gård och Vandrarhems hemsida

Tallbackens Gård och Vandrarhem är ett helårsöppet vandrarhem och hotell beläget i Svärtinge. Vi har hjälp dem skapa en fräsch och lättnavigerad hemsida där besökaren enkelt kan boka sin vistelse.

Stort tack Tallbackens Gård och Vandrarhem för ert förtroende!

Inom kort kommer vi även påbörja ytterligare samarbeten tillsammans, vi ser fram emot en spännande fortsättning

Klicka er in på https://tallbackensgard.se för att se hur bra sidan blev!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 3, 2022

Digitalcap lanserar ByggLoves nya hemsida

Norrköpingsföreget hjälper byggföretag med anpassade personallösningar till olika projekt. Och nu fick vi möjligheten att skapa deras nya hemsida.

I detta arbete har vi främst fokuserat på enkelhet och design. Det ska vara lätt för besökaren att hitta, samtidigt som hen ska mötas av en clean och modern design. För att välkomna besökare från alla världens hörn önskade ByggLove också att hemsidan skulle vara flerspråkig. Ramin på Digitalcap har också bidragit med person- och miljöbilder till hemsidan. Detta för att skapa en varm om familjär hemsida.

Stort tack ByggLove för ert förtroendet!

Klicka er in på https://bygglove.se för att se hur bra sidan blev!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

June 16, 2022

Digitalcap anställer copywriter

Vår webbyrå växer ständigt och nu stärker vi upp vårt sociala medier-team ytterligare en stjärna - Vilma Adolfsson.

Vilma har en kandidatexamen i Media- och kommunikationsvetenskap och har ett stort intresse för copy och grafisk design. Det gör henne grym för rollen som Social Media Coordinator, där hon främst kommer att skapa copy till våra sociala medier-kunder. I takt med att våra sociala medier-tjänster ökar är vi glada att teamet nu förstärkts.

Varmt välkommen till Digitalcap-familjen Vilma!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

June 14, 2022

Digitalcap signar avtal med SKL

Stiftkrim väljer Digitalcap som ny leverantör utav hemsida.

Stiftelsen Kriminalitet som Livsstil, SKL, hjälper människor att ta sig ur kriminalitet genom utbildning och stöttning. De forskar även om den kriminella livsstilen, hur människor hamnar där och hur de tar sig ut. För att kunna fortsätta sitt viktiga arbete behövde SKL en ny hemsida, vilket vi på Digitalcap har bidragit med. Tillsammans med kunden har vi byggt om koden på den befintliga sidan och under en tid framöver kommer vi att vidareutveckla den.

Stort tack till SKL för förtroendet! Vi ser fram emot ett långt och lyckat samarbete.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 29, 2022

Digitalcap lanserar Ernst Alexis nya e-handel

De senaste månaderna har vi arbetat med det roliga projektet att skapa en ny webbshop åt Ernst Alexis

Nu kan vi glatt berätta att hemsidan är live. I samband med att webbshopen har byggts har vi även integrerat företagets befintliga affärssystem. Det innebär att de på ett enkelt och smidigt sätt kan ha en fortsatt överblick av ordrar, lagersaldon, betalningar och produkter i webbshopen.

Stort tack Ernst Alexis för ert förtroende. Vi ser fram emot att få göra fler spännande projekt tillsammans!

Det färdiga resultatet hittar ni här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

March 15, 2022

Digitalcap signar avtal med Prima Trafikskola

Prima Trafikskola signar avtal med Digitalcap och blir nu en av våra helhetskunder

Det innebär att vi kommer att bistå Prima Trafikskola med en helhetslösning där vi ska uppdatera och modernisera hemsidan samt bygga en helt ny webbshop med spännande funktioner. Utöver det ska vi också vidareutveckla Prima Halkbana och bidra med copy till deras nyhetsbrev.

Vi älskar den här typen av kunder. Med vår breda in-house-kompetens har kunden endast en kontaktperson och slipper på så vis att bolla mellan flera olika. Det är en smidig lösning som funkar för de flesta!

Prima Trafikskola sitter i centrala Norrköping och erbjuder olika körkortsutbildningar, samtidigt som de aktivt arbetar mot ett hållbart samhälle genom att minska sin negativa klimatpåverkan. Det är något vi på Digitalcap värdesätter högt!

Behöver ert företag hjälp med den digitala närvaron? Känner ni att det är svårt att veta vart ni ska börja? Hör av er till oss så hjälper vi er med en helhetslösning!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 8, 2022

Digitalcap förlänger avtal för sociala medier

Olssons bil växer på sociala medier och mycket tack vare ett ihärdigt arbete från Digitalcap.

Sedan ett par månader har vi ansvarat och skött bilförsäljarens sociala medier. Det är ett roligt och varierat uppdrag där vi sköter allt från foto, copy, publicering och interaktion med följare.

När vi tog över instagramkontot hade Olssons bil 796 följare. Idag har kontot passerat 5500 följare och vi siktar på att fortsätta i den riktningen under 2022. Tack Olssons bil för ert förtroende!

Är ert företag sugna på att se hur vårt arbete med sociala medier fungerar? Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 3, 2022

Digitalcap fortsätter växa inom webb

Välkommen till Digitalcap Abbas!

Senaste tiden har vår webbyrå vuxit. Det har ställt nya krav på oss och vi har nu kompletterat Digitalcap-familjen med ytterligare en stjärna – Abbas!

Abbas kommer främst att arbeta med avancerade hemsidor och webbprojekt åt spännande kunder. Det vet vi att han kommer göra på ett grymt sätt, för på bara två månader har han redan levererat fantastiska resultat. Nu längtar vi efter att se vad mer han kan bidra med.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

February 2, 2022

Release av Lagerqvist nya hemsida

Vi på Digitalcap älskar att arbeta med lokala företag

Därför fortsätter vi att leverera hemsidor till företag i Norrköping. I vårt senaste projekt har vi hjälpt Lagerqvist att skapa en helt ny hemsida.

Tidigare hade företaget en enkel sida som inte stämde överens med bilden de ville förmedla. Tillsammans bestämde vi oss för att ta bort rubbet och börja om från början – med ett tomt blad. Den nya hemsidan har ett nytt koncept och vi har lagt stort fokus på att den ska andas Lagerqvist, samtidigt som den självklart är modern och responsiv.

Resultatet, som vi är stolta och nöjda över, hittar du här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

January 13, 2022

Release för ny hemsida och e-handel

Idag lanserar vi äntligen nya hemsidan och webbshopen för ingen mindre än För Evigt Min.

Utifrån kundens önskemål har vi skapat en webbshop som stämmer överens med företagets grafiska profil och samtidigt har en responsiv webbdesign. Allt för att möta de krav som besökare ställer på dagens hemsidor.

För Evigt Min tillverkar handgjorda produkter som hyllar livet och vi tackar för ett riktigt roligt projekt. Stort tack för förtroendet!

Resultatet hittar ni här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

January 13, 2022

Digitalcap lanserar Urbane Goats nya hemsida

Det har återigen blivit dags att lansera en ny hemsida. Denna gång är det för inga mindre än norrköpingsrestaurangen Urbane Goat. Vi på Digitalcap har fått möjligheten att skapa hemsidan och har fokuserat på att skapa en enkel och tydlig sådan, men som utstrålar Urbane Goats passion för mat och smaker.

Kolla in det färdiga resultatet här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

December 21, 2021

Digitalcap lanserar Econovas nya hemsida

Idag lanserar vi Econovas nya hemsida som fått sig ett lyft inför kommande år

Tillsammans med kunden har vi arbetat fram en ny design med nya användbara funktionaliteter. Bland annat har vi byggt en meny med undersidor som ger hemsidan mer struktur, samtidigt som den är responsiv mot flera olika enheter. Detta är ett aktuellt krav på dagens hemsidor eftersom varje besökare kan använda olika typer av enheter.

På bild ser ni Ramin tillsammans med Econovas Carina.

Stort tack Econova. Vi är glada över det förtroende ni gett oss! Se det nya resultatet här

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

November 24, 2021

Digitalcap signar avtal med Ernst Alexis

Ernst Alexis är ett företag som erbjuder skjortor och profilkläder till både business och fritid. Nu har vi fått äran och förtroendet att bygga deras nya hemsida och webbshop. Ett stort och spännande projekt som vi ser fram emot att jobba med.

Är ni i behov av att modernisera er befintliga hemsida eller ska ni starta en webbshop? Hör av er till oss så hjälper vi er att hitta den bästa helhetslösningen.

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

October 12, 2021

Lansering av två nya hemsidor

Det har varit full rulle hos oss i sommar och idag lanserar vi säsongens tredje och fjärde hemsida. Denna gång är det för våra kunder Lingonfabriken och Lingon Food & Friends. Målet var att skapa två enhetliga hemsidor med några få designskillnader. Vår stjärna Ester har varit drivande och nedan kan ni se de snygga resultaten.

Lingonfabriken.se

Lingonfoodandfriends.se

Stort tack till Lingonfabriken och Lingon Food & Friends för förtroendet!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

September 2, 2021

Digitalcap signar avtal med Grehns Plåt

Grehns plåt behöver en ny hemsida och har valt Digitalcap som leverantör

Grehns plåt grundades 1895 och har sedan dess utvecklats från ett traditionellt bleckplåtslageri till en modern plåtarbetesindustri. Detta vill vi förmedla på den nya hemsidan, liksom att de tillverkar kundanpassade produkter av tunn plåt samt profiler med modern teknik, hög teknisk kompetens och stor flexibilitet.

På bilden ser ni Mona Gustavsson ansvarig för order och inköp tillsammans med vår CTO Ramin. Tack för förtroendet!

Behöver ditt företag hjälp med ny hemsida, eller vill ni uppdatera er befintliga hemsida? Kontakta oss så hjälper vi er!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

August 21, 2021

Digitalcap signar avtal för två hemsidor

Lingonfabriken och Lingon food and friends ska få två nya sidor.

Lingonfabriken och Lingon Food & Friends är två av Norrköpings mest populära restauranger. För att stärka sitt varumärke ytterligare behöver även hemsidorna vara moderna och anpassade till besökarna. Därför ska vi på Digitalcap bygga en ny hemsida åt respektive restaurang. Det ser vi fram emot!

I Lingonfabrikens mysiga lokaler serveras smakrik husmanskost och på Lingon Food & Friends serveras lyxig fast food. Vi tackar er för förtroendet!

På bild ser ni vår Marketing Manager Ester, som ska bygga hemsidorna, och restaurangernas ägare Tony med personal.

Behöver ditt företag hjälp med en ny hemsida? Kontakta oss så hjälper vi er gärna!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

June 15, 2021

Digitalcap signar avtal med Ryssnäs

Vi kan glatt presentera att vi signat ett avtal med Ryssnäs och att vi ska bygga deras nya hemsida. Ryssnäskoncernen äger och förvaltar bland annat mark i Svärtinge skogsbacke. Där bygger och förvaltar de bostäder, lokaler och kontor. Förra veckan besökte vi deras kontor för att få en inblick i hur det arbetar, vilket var väldigt roligt.

Vi tackar Ryssnäs för förtroendet och ser fram emot att bygga er nya hemsida.

Är ditt företag i behov av en ny hemsida? Kontakta oss så hjälper vi er!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer

May 20, 2021

Digitalcap bygger ny e-handel åt kund i norrköping

Vi är glada att kunna berätta att vi nu signat ett avtal med företaget För evigt min

Tillsammans ska vi bygga om kundens befintliga webbshop för att skap en ny och modern version. Målet är att lansera den ny i slutet av sommaren.

För evigt min är en lokal aktör som sedan 2018 tillverkar handgjorda produkter som hyllar livet. På bilden ser ni Digitalcaps CTO Ramin Assadi och Joel, ägare av För evigt min. Vi tackar ödmjukast för förtroendet.

Behöver ditt företag hjälp med sin hemsida eller webbshop? Vi hjälper er gärna!

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Webbyrå

Läs mer