VD har ordet - Juli 2022

Vi befinner oss halvvägs in i 2022 och oj vilket år det har varit

Digitalcap växer i en rask takt och bara de senaste månaderna har vi nått flera milstolpar som är värda att fira.

Vårt konsultben är fortfarande det starkaste benet och bara i år har vi hittills en ökning på 40%. Våra andra affärsområden har en fortsatt stabil tillväxt, men två sticker ut. Det är våra in-house som projekt ökat med 313% sedan förra året och vårt arbete med att bygga hemsidor. Där har vi ökat så mycket som med 322% mot föregående år. Det är otroliga siffror vi knappt vågade hoppas på.

Men vi har krossat fler mål under det halvår som gått. Redan nu har vi nått det försäljningsmål som är satt för hela 2022. Detta trots att målet är dubblerat sedan 2021. Samtidigt har vi nu omsatt mer än vi gjorde under hela 2020. Det går med andra ord bra. 2022 är vårt år.

Vi fortsätter också att växa när det kommer till antalet medarbetare. Nyligen anställdes ytterligare tre medarbetare, vilket innebär att vi nu är över 20 medarbetare. Dessutom kommer en ny affärsområdeschef att tillsättas i september. I samband med att vi växer i en rasande takt arbetar vi hårt för att behålla den familjära känslan. För att stärka detta band och samtidigt fira de framgångar vi gjort under 2022 kommer vi att bjuda våra anställda på en resa till Norge i oktober. Det ser vi fram emot.

Spännande tider väntar och vi är mer än redo att se var denna resa tar oss.

Vi vill samtidigt passa på att tacka och önska alla kunder, leverantörer och samarbetspartners och en riktigt trevlig sommar!

Behov

Lösning

Resultat

No items found.

DIGITALCAP

Framtiden är redan här!