UngDrive - Ett otroligt lyckat projekt

Idag hade vi avslutning med ungdomarna vi fått äran att guida och coacha i UngDrive

Under sommaren har de fått prova att driva egna företag och det har varit otroligt roligt att se hur idéerna omvandlas till verklighet. Samtidigt har det varit lärorikt för oss på Digitalcap att agera coacher under veckorna.

De varma sommarveckorna har kantats av teori med besök av spännande företagare och specialister. På ett inspirerande sätt har de berättat om sina företag och bolagsresor, liksom gett konkreta tips till ungdomarna. Ett stort tack till er!

UngDrive präglas också av mycket eget arbete där de unga entreprenörerna fått testa allt möjligt som har med företagande att göra. Det var en spännande och intensiv period med mycket skratt och glädje!

Vi vill rikta ett stort tack till Norrköpings Kommun, Söderköpings Kommun och UngDrive för förtroendet. Förhoppningsvis får vi vara med även nästa år!

Vi vill även tacka alla drivna ungdomar som deltagit och valt att starta egna företag under sommaren. Vi ser fram emot att se vart företagen tar er, men en sak är vi säkra på – alla kommer att gå långt!

Behov

Lösning

Resultat

Detta har varit den roligaste sommaren på länge. Det är så underbart att se hur dessa ungdomar utvecklats på bara några veckor. Norrköping har minst sagt en ljus framtid när det kommer till ungdomar och framtida entreprenörer.

Daniel Palombo

VD
No items found.

DIGITALCAP

Framtiden är redan här!