En händelserik vecka

Digitalcap befinner sig i en spännande tillväxtfas.

Bara den här veckan har tre stjärnor anslutit sig till vår fantastiska Digitalcap-familj. Personerna ifråga är konsulter för IT-support, vilket innebär att vårt konsultben fortsätter att växa. Samtidigt har vi signat ett nytt avtal med en större kund som nu gör att vi kan tillhandahålla konsulter av IT-support.

Med andra ord erbjuder vi nu snabba och enkla konsult- och rekryteringslösningar inom support, drift och nätverk – på både kort och lång sikt. Det som gör oss unika i situationen är att vi lägger stort fokus på individens sociala förmåga och personliga driv. För oss handlar det inte bara om den tekniska kunskapen. Med rätt person på rätt plats kan fantastiska saker ske.

Letar ni efter en partner med såväl flexibla som enkla konsult- och rekryteringslösningar? Då är Digitalcap ert självklara val. Vi matchar ihop er med det team som bäst matchar era önskemål och förväntningar. Teamet är i sin tur specialiserade på support.

Behov

Lösning

Resultat

En satsning på ny kompetens utav konsulter, till en början har vi sysslat mest med mjukvara men nu i och med nya avtal görs en satsning på även konsulter inom IT support samt nätverkstekniker

Daniel Palombo

VD
No items found.

DIGITALCAP

Framtiden är redan här!