Digitalcap summerar 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och vi ger Daniel Palombo, vår vd, ordet

Det har varit ett tufft år. Inte minst på grund av den rådande pandemin och de restriktioner som tillsatts i samhället. Trots detta har Digitalcap fortsatt framåt och vi kan nu summera 2021 som vårt bästa år någonsin. Vårt största fokus under 2021 var att öka vår omsättning, anställa mer personal och leverera mer resultat. Och det är precis vad vi gjort.

De senaste månaderna har gått i en rasande fart. Vi har tryckt gaspedalen i botten. Tack vare det har vi lagt en ordentlig grund för 2022, vilket ger oss god potential att växa och ta oss an nya mål. Det ska bli spännande att se vad framtida år erbjuder oss, samtidigt som vi ser tillbaka på det gångna året med glädje och tacksamhet.

Hårt arbete ger resultat

Vi vet att hårt arbete och kämparglöd alltid lönar sig. Detta blev väldigt tydligt när vi nu 2021 vann Årets Unga Företagare i Norrköping och kammade hem en andraplats i Östergötland. Detta gör oss oerhört stolta eftersom priset inte enbart mäter tillväxt, utan också samhällspåverkan och andra viktiga faktorer.

Som ambassadörer av UngDrive Academy fick vi möjligheten att göra något vi brinner lite extra för – att hjälpa och coacha ungdomar i deras första steg mot att bli unga entreprenörer. Detta är ett arbete som vi värderar högt och är stolta över. Vi är samtidigt tacksamma för att UngDrive valde oss som ambassadörer i Norrköping.

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till våra kunder, samarbetspartners, leverantörer och medarbetare för det gångna året. Nu lägger vi i ännu en växel och ser fram emot ett riktigt spännande 2022!

Gott nytt år önskar Digitalcap!

Behov

Lösning

Resultat

No items found.

DIGITALCAP

Framtiden är redan här!