Digitalcap x DI Gasell-final

I tisdags var det dags för finalen av DI Gasell i Blå Hallen i Stockholm Stadshus. Med runt 800 personer samlade för att hylla landets mest snabbväxande företag, var spänningen och förväntningarna höga.

Av de imponerande 600 000 företagen i Sverige var det bara 869 som hade äran att titulera sig som Gasell-företag 2023 i hela landet. För oss på Digitalcap var det en verklig ära att tilldelas den prestigefyllda titeln. Vi nådde en imponerande 2:a plats i Norrköping och en 3:e plats i Östergötland. Men det slutade inte där, när vi summerade företagen i hela Sverige hamnade vi på en imponerande 81:a plats!

Att vara bland de 100 mest snabbväxande företagen i hela Sverige är en bedrift som vi är otroligt stolta över. Det är en bekräftelse på vårt hårda arbete och vår passion för att driva företaget framåt. Samtidigt är det en påminnelse om att det alltid finns utrymme för tillväxt och förbättring.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som gjorde kvällen minnesvärd. Det var en kväll fylld av inspirerande tal, givande samtal och fantastiska möten med andra framgångsrika företagare. Att nätverka och dela erfarenheter är en viktig del av vår resa mot framgång, och det var verkligen en trevlig kväll i gott sällskap.

Priset för “Årets Gasell-företag" gick välförtjänt till Playground Tech, som imponerande nog hade en ökning på hela 4500%! Det visar på den enorma potential som finns inom det svenska näringslivet.

Nu riktar vi våra ögon mot framtiden och sätter nya mål för 2024. Vi är fast beslutna att fortsätta vår tillväxtresa och sträva efter ännu större framgångar.

Och vi kan inte säga detta tillräckligt många gånger, tack till vårt fantastiska team och våra samarbetspartners som har varit en del av denna resa. Tillsammans ska vi fortsätta att växa och nå nya höjder!

Behov

Lösning

Resultat

No items found.

DIGITALCAP

Framtiden är redan här!