Digitalcap blir Gasellbolag - VD har ordet

I början av oktober mottog vi en otroligt rolig nyhet, DIGITALCAP HAR BLIVIT GASELLFÖRETAG!

Läs vår VD Daniels tankar och känslor kring denna prestigefulla utmärkelse:

Av de cirka 600 000 aktiebolagen i Sverige var det i fjol bara 745 bolag som uppfyllde Di:s kriterier för att bli utnämnda till ett av de mest snabbväxande företagen i landet. Detta innebär att endast 0,1 % av alla företag i Sverige lyckas med denna bedrift!

Di Gasell hyllar de mest framgångsrika företagen i Sverige och spelar en viktig roll för att främja tillväxt och fungera som inspiration och förebild för entreprenörer i landet.

När vi vann Årets unga företagare 2021 frågade Ramin mig vad vårt nästa mål skulle vara. Jag svarade direkt att bli ett Gasellbolag, och nu, två år senare, står vi här.

Under mätperioden 2019-2022 har företagare haft en särskilt utmanande tid, både på den svenska och globala marknaden. De som uppfyller Gasellkraven i år har inte bara överlevt utan även blomstrat i en komplex och turbulent omvärld, präglad av pandemier, krig, och inflation.
Vi brukar skämta och säga vi har bara fått jobba i motvind då vi vet ju inte hur det känns att driva bolaget under bra och lugnare tider. 

Vi vill tacka alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för ert förtroende och fortsatta stöd.
Ett särskilt tack till våra kära medarbetare; detta är en laginsats och några av er har dessutom varit med oss under hela denna resa!

Sist, men inte minst, ett stort tack till min vän och vapendragare Ramin Assadi. Fyfan som vi har slitit för detta!!

Jag kunde inte önska mig en bättre delägare, som faktiskt orkar följa mitt tempo och dela de höga mål och krav som sätts upp är ovärderligt. Att göra det i en vecka är en sak, men att göra det månad efter månad och år efter år är en helt annan utmaning. Alla de långa dagarna, kvällarna, nätterna och helgerna som vi har slitit för att nå våra mål och drömmar gör dagar som dessa ännu mer värdefulla!

Under perioden 2019-2022 hade vi en tillväxt på hela 438%! Det är resultatet av vårt hårda arbete och hängivenhet.

Behov

Lösning

Resultat

No items found.

DIGITALCAP

Framtiden är redan här!