Prima Trafikskola

Prima Trafikskola är den enda miljödiplomerade trafikskolan i Norrköping med utildningar för allt från personbil, intensivkurser med gratis boende, till CE-körkort.

Behov

Prima Trafikskola hade ett behov att ta fram en uppdaterad hemsida med egen e-handel. De kände en stark önskan att få jobba nära våra utvecklare för att få till det lilla extra. Sedan är tillgängligheten även väldigt viktig för Prima Trafikskola.

Lösning

Genom ett tätt samarbete mellan kund, designer och utvecklare analyserades behov och efterfrågan inom branschen. Med detta kunde vi ta fram en enhetlig, fräsch och lockande design, och sedan tillämpa den på hemsidan.

Tjänster

E-handel

Effektiv e-handel integrerad på hemsidan för smidiga onlineköp och transaktioner.

UX

Optimerar användarupplevelsen genom att skapa intuitiv design.

Webb

Professionell och attraktiv webbplats som ökar närvaron.

Resultat

Genom möten, engagemang och tätt samarbete mellan oss och kunden uppnåddes de efterfrågade målen: en tillgänglig och attraktiv hemsida med e-handel som ska locka till att ta körkort hos just dem!

Vi rekommenderar Digitalcap, vi uppskattar att få jobba med utvecklare som inte är några säljare [...]. Med engagemang, vilja, glädje blev det en rolig resa som kommer fortsätta. Och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete. Idag har vi totalt 5 hemsidor hos Digitalcap. Gör även ni samma sak.

Ninos Chanko, VD, Prima Trafikskola

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss med din idé eller ditt projekt - stort som smått!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.