Origo group

Lyssna på medarbetarna genom smarta och flexibla puls- och medarbetarmätningar som ökar engagemang, effektivitet och välmående på arbetsplatsen.

Behov

Origos behov låg i att stärka deras utvecklingsteam med kompetenser inom specifika programmeringsspråk för att modernisera och bygga ut dess befintliga IT-system.

Lösning

Digitalcap har sedan 2021 varit en värdefull partner för Origo genom att tillhandahålla IT-konsulttjänster på heltid. Genom detta samarbete har Origo fått tillgång till kompetent personal utan att själva behöva genomföra en lång rekryteringsprocess.

Tjänster

Mjukvaruutveckling

Innovativa lösningar för att möta skräddarsydda affärsbehov.

Konsulttjänster

Specialiserade konsulttjänster för skräddarsydda lösningar.

Webb

Professionell och attraktiv webbplats som ökar närvaron.

Resultat

Genom Origos samarbete med Digitalcap har de nått betydande framsteg inom sin systemutveckling. Konsulterna från Digitalcap har varit centrala i både planerings- och genomförandeprocesserna vilket har gett goda resultat och gjort att de kunnat uppnå viktiga milstolpar i sin utvecklingsplan.

Samarbetet med Digitalcap har känts naturligt från dag ett. Vi är mycket nöjda med det stöd vi får från våra kontaktpersoner löpande men framför allt är vi väldigt nöjda med de konsulter vi får möjlighet att ha i vårt utvecklingsteam.

Eric Lager, Produktchef, Origo Group

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss med din idé eller ditt projekt - stort som smått!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.