Liviali

Liviali är ett konsultbolag inom byggsektorn som är grundat i starka värderingar kring att människor står i centrum. Vi tror på att riktig förändring kommer genom personlig utveckling, coachande ledarskap och tydliga processer och rutiner.

Behov

Liviali hade behov av att ta fram en ny hemsida som var mer interaktiv och lockade fler kunder till sin verksamhet.

Lösning

Vi hjälpte Liviali att se förbi de vanliga lösningarna som fanns på marknaden och presenterade ett förslag i att använda ett nytt CMS: WebFlow. Tillsammans med Liviali tog vi fram flera kreativa idéer på hur hemsidan kunde locka till sig nya kunder och landade till slut i en omfattning som kändes bra för båda parter.

Tjänster

Webb

Professionell och attraktiv webbplats som ökar närvaron.

IT-Support

Professionell IT-support för problemfri drift & ökad produktivitet.

Hosting

Pålitligt och säkert webbhotell för smidig drift av din hemsida.

Resultat

Liviali blev väldigt nöjda med slutresultatet och hemsidan är nu någonting de stolt visar upp och som de har fått väldigt bra feedback på gällande utformning av flertalet potentiella kunder. Digitalcap hjälper även Liviali löpande med att uppdatera texter, bilder och mindre ändringar som upptäcks löpande. De känner att de har en god dialog med oss och att de får väldigt bra hjälp löpande med hemsidan.

Digitalcap har varit väldigt professionella att jobba med samtidigt som de har en anda av personlighet och integritet som genomsyrar deras organisation, något som fick oss att känna oss omhändertagna genom hela projektet. Vi rekommenderar dem varmt för potentiella intressenter.

Jones Ali, VD och projektledare, Liviali

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss med din idé eller ditt projekt - stort som smått!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.