Kookiejar

Kookiejar är ett teknikföretag inom luftmobilitet som specialiserar sig på drönarteknik. Deras mål är att öka tillgängligheten och effektiviteten inom företagsvärlden med hjälp av drönare. Genom att ersätta traditionella lastbilar med drönare strävar de efter att optimera företagslogistik och minska både kostnader och miljöpåverkan.

Behov

Kookiejar önskade ett verktyg för att visa upp drönarsimuleringar i VR för sina kunder. Med detta verktyg skulle de kunna demonstrera hur en drönare flyger mellan olika städer. Användare skulle även ha möjlighet att välja olika destinationer och utforska städerna i en 3D-miljö med hjälp av vår VR-teknik.

Lösning

Vi använde kartinformation för att skapa 3D-modeller av husen från kartorna, vilket resulterade i en 3D-miljö där användare kan flyga fritt. Denna process innebar att omvandla 2D-kartor till 3D-kartor, vilket möjliggjorde automatisk import av valda städer. Genom att utveckla ett verktyg kunde vi skapa en interaktiv upplevelse där användare kan utforska och navigera i 3D-kartan med enkla interaktioner.

Tjänster

Hosting

Pålitligt och säkert webbhotell för smidig drift av din hemsida.

Inhouse-projekt

Effektiva projekt för optimala interna processer och ökad produktivitet.

Webb

Professionell och attraktiv webbplats som ökar närvaron.

Resultat

Kookiejar var nöjda med att projektet levererades i enlighet med tidsplanen och budgeten. De uppskattade särskilt det effektiva samarbetet inom teamet under hela projektet.

Jag kan varmt rekommendera Digitalcap. Bolaget är lösningsorienterat med duktiga utvecklare. Vi är mycket nöjda.

Kim Silander, Grundare, IBG

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss med din idé eller ditt projekt - stort som smått!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.