ITAB

ITAB hjälper sina kunder att förvandla konsumenters varumärkesupplevelse till fysisk verklighet med sitt kunnande, sina lösningar och sitt ekosystem av partners.

Behov

År 2018 inleddes deras behov med rekryteringen av en systemutvecklare till deras team inom basket-to-bag-lösningar. Med tiden har denna konsult vunnit ökat förtroende och avancerat från systemutvecklare till Scrum Master och nu till Team Leader. Under 2023 stärktes teamet ytterligare genom rekryteringen av en till systemutvecklare som bidrar till att möta de ökande kraven och utmaningarna. Denna evolution av roller och tillväxt i teamet har varit avgörande för att möta behoven och säkerställa effektivitet och innovation inom deras projekt.

Lösning

Vi har framgångsrikt bemött detta behov genom att engagera konsulter från vårt eget bolag för att utveckla alla nya system relaterade till basket-to-bag-lösningarna. Dessa konsulter har spelat en central roll i utvecklingen av nya snabbkassor och ett framtida projekt vid namn Sesame. Inom Sesame strävar vi efter att skapa en sömlös kundupplevelse genom att automatisera grindöppningar efter att en kund har slutfört sin betalning i en snabbkassa, utan att behöva skanna ett kvitto. Detta är ett spännande steg framåt i vår strävan att erbjuda bekväma och effektiva lösningar för våra kunder.

Tjänster

Embedded

Smarta lösningar som integreras i vardagliga enheter och system.

Konsulttjänster

Specialiserade konsulttjänster för skräddarsydda lösningar.

Mjukvaruutveckling

Innovativa lösningar för att möta skräddarsydda affärsbehov.

Resultat

Vår första konsult har nu varit hos kunden i ungefär sex år, vilket tydligt visar den höga kvaliteten på våra konsulter och hur deras insatser har bidragit till framgångsrika resultat. Detta långvariga samarbete vittnar om den pålitlighet, kompetens och dedikation som våra konsulter levererar till våra kunder. Förtroendet har också möjliggjort att vi nu har en ytterligare konsult som är engagerad på heltid i projektet. Detta visar inte bara den kontinuerliga tillväxten och utvecklingen av vårt team utan också det fortsatta förtroendet och partnerskapet som vi har etablerat med vår kund.

Vi har under flera år haft konsulter från Digitalcap. Rollerna har ändrats allt eftersom, men Digitalcap har alltid levererat på topp. De har varit kvar i både mot- och medgångar vilket jag uppskattar otroligt mycket. När behovet har utökats har Digitalcap svarat upp med bra människor.

Mattias Bornvall, Software Country Manager, R&D Software

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss med din idé eller ditt projekt - stort som smått!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.