I Woof U

En digital mötesplats för hundar, hundägare och hundpassare. Kom i kontakt med andra hundägare och diskutera om er pälsklingar eller kom i kontakt med hundpassare som kan hjälpa dig och dina hundar att få en ökad livskvalitet.

Behov

Luna Design AB behövde snabbt bygga ut sin app, I Woof U, med ytterligare funktionalitet för att kunna möta de förväntningar som deras användare hade. Det var allt från mindre fixar till avancerade lösningar. Dessutom behövdes de önskade funktionerna omedelbart vilket Luna Design AB befarade skulle bli en stor utmaning.

Lösning

Vi på Digitalcap erbjöd, förutom en smidig lösning, också rådgivning gällande design och funktionalitet. Genom en tät dialog där vi varje vecka träffades för att gå igenom arbetet byggde vi appen i linje med vad Luna Design AB ville uppnå.

Tjänster

Mjukvaruutveckling

Innovativa lösningar för att möta skräddarsydda affärsbehov.

UX

Optimerar användarupplevelsen genom att skapa intuitiv design.

Inhouse-projekt

Effektiva projekt för optimala interna processer och ökad produktivitet.

Resultat

Nu har vi, tillsammans med Luna Design AB, skapat precis den lösning som de såg framför sig! En mycket användarvänlig och snygg miljö där hundägare i hela Sverige kan dela sina stories med varandra samt boka hundpassning, gå utbildningar och köpa förstklassiga produkter. De är nu redo att ta över hela Europa!

Samarbetet med Digitalcap har inte bara varit givande och professionellt, det har varit som att vara en del av deras team. De har inte bara utvecklat en app åt oss, de har skapat en upplevelse av service och glädje.

David Magnusson, VD, I Woof U

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss med din idé eller ditt projekt - stort som smått!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.