Familjeläkaren

Familjeläkaren i Sverige erbjuder innovativa vårdlösningar som kompletterar den befintliga vården. Vi fokuserar på de områden som andra inte har tid för och tar oss gärna tid att lyssna på dig. Hos oss på Familjeläkaren kan du förvänta dig en lugn och avslappnad vårdupplevelse där du inte behöver stressa fram dina frågor och behov.

Behov

Familjeläkarens befintliga hemsida behövde genomgå ett större facelift samtidigt som de behövde integrera en större e-handel integrerad med Klarna.

Lösning

Digitalcap har inte bara hjälpt Familjeläkaren med att skapa en snyggare sida och att integrera e-handel integrerad med Klarna, utan även med att optimera hemsidan till att vara snabbare och säkrare.

Tjänster

Webb

Professionell och attraktiv webbplats som ökar närvaron.

UX

Optimerar användarupplevelsen genom att skapa intuitiv design.

Hosting

Pålitligt och säkert webbhotell för smidig drift av din hemsida.

Resultat

Resultatet är glasklart: En snyggare, mer funktionell och snabbare hemsida anpassad för Familjeläkarens breda spann av klienter som varierar i åldrarna 16 år till 85 år. De fortsätter att använda sig av Digitalcap för optimering av hemsidan.

Vi har fått regelbundet stöd av Digitalcap och utvecklaren Abbas har varit väldigt tillmötesgående, duktig och presenterat olika lösningar för våra ändamål.

Gabriel Toma, Familjeläkaren

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss med din idé eller ditt projekt - stort som smått!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.