Byggmäklaren

Byggmäklaren kopplar samman byggföretag med relevanta projekt och erbjuder maximal marknadsföring ut mot andra byggföretag.

Behov

Byggmäklaren hade en idé: att bygga en teknisk produkt som skulle bli framtidens förmedlare mellan små och medelstora byggföretag. Då ägaren själv varit inom byggbranschen i flera år såg han ett hål i marknaden där det inte fanns någon plattform för just det ändamålet.

Lösning

Digitalcap förstod Byggmäklarens tankar och kunde skapa något som endast fanns i ägarens huvud. Vi presenterade olika förslag och lösningar som stämde bra överens med ägarens grundönskemål.

Tjänster

Webb

Professionell och attraktiv webbplats som ökar närvaron.

UX

Optimerar användarupplevelsen genom att skapa intuitiv design.

Hosting

Pålitligt och säkert webbhotell för smidig drift av din hemsida.

Resultat

På byggmäklaren.se kan de nu erbjuda en unik kombination av tjänster, funktioner och personlig support. Genom att skapa en central plats där företag kan hitta och ansluta till uppdrag, kan de hjälpa till att öka produktiviteten och maximera möjligheterna för företag att växa och utveckla sig.

Att jobba med Digitalcap har varit både roligt och enkelt, gänget gav mycket energi och gav mig viljan att dra igång projektet från början! Även kunderna som besöker webbplatsen känner att sidan och funktionerna är 10/10.

Martin Holmström, grundare, Byggmäklaren

Vad kan vi hjälpa dig med?

Välkommen att höra av dig till oss med din idé eller ditt projekt - stort som smått!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.